søndag 27. desember 2015

Den lange veien fra det ene til det andre uten opphold

Så har det verste trykket lagt seg - energien er falt mer til ro - takket være at folkets pust har roet ned fordi forventningene har fått en smule næring nå, de sover ut og bygger seg opp igjen, for snart må det forventes noe nytt! Det er et hardkjør hele livet fra morgen til kveld.

Tankene står på - pisker opp stemninga - mye nytt kommer inn. Nye uthvilte dager med nye ønsker og sprettvåkne krav. Noen dager og netter er i svime, de er liksom kommet ut av rytmen - men hvorfor? Hvorfor er rytmen i ulage? Rytmen falt av lasset!   Stress ... !

Skogen roper på barna sine - de ble rykket bort foran øynene på familien - ikke med roten, men med den elektriske saga. Vi vil ha barna våre tilbake! Skogen blør og blør ... ! Hvorfor blir det stadig satt igang slike angrep på meg, spør Skogen, fra alle kanter kommer de ... !

Vi kan ikke feire jul uten at vi følger tradisjonen, skjønner du - tankene er en smule irriterte. Skogen fornemmer de falske forventningene, eimen i lufta er ikke til å ta feil av - falskheten ... , skjer hvert år. Alt og alle har særordninger på mye og mangt - det er ikke til å holde ut ... !

Skogen skjelver fordi det er så mye å skjelve for. Det går hardt utover trekronene - det er dyrt å skjelve ... tre-kroner for hvert skjelv, takk ! Ribba graver og fåret løper og ... enn så lenge ... de sover óg,  ja - snorker gjør de! Det er best å forstå ikke no - bare valse fra ende til annen ... !

Tukáte

Ingen kommentarer: