tirsdag 15. mai 2012

Visdomsord fra Iliuka nr. 1 – 2012

"VISDOMSORD" fra Iliuka Nr. 1 – 2012

Kanalisert av Leif Havik



Jeg anbefaler folk å gå inn på "Visdomsord", og der lese Iliuka's vise kommentarer til alle mulige og umulige spørsmål.  Iliuka er et oppkomme av visdom og han deler mer enn gjerne med alle interesserte.  Iliuka er en fryd for alle som kjenner til den energien - rein som var den gjennomblåst av både nordenvinden og sønnenvinden.   Kjenner du ikke til Iliuka allerede, så unn deg et uforglemmelig møte med en helt særegen energi, hvor intet negativt noen sinne har krysset terskelen.  "God Jakt" - ordene som Iliuka alltid omgir mennesker med.


KRYSTALLBYER
Er det tilfelle at det finnes krystallbyer utenfor Jorden?

Så er det. For alt for hvorledes der skapes, så er der lik menneskebarnet har sett en liten, liten fragment av alt hva der finnes i evighetens slør.  Således vil der nu i tider lik Menneskeheten oppløftes til intergalaktiske frekvenser blive at se alt mer hva der før var skjult, hva der så var skjult på sin egen klode og hva der så er skjult i den ytterste kosmiske bevissthet.  Der finnes alt flere visitasjoner av andre livsvesener ifra andre galakser og ifra andre deler av sin egen galakse enn hva Menneskeheten tror.

Finnes det et sted, en by der ute som heter Chamballah?
Ei er der så, dog navnet kan der så væres i den samme frekvens. Der er vel. Hva der så óg kan defineres lik Paradiset, hva der så óg kan defineres lik forløsningens stad, så er der vel, - lik der var under Lemuriens og Atlantis’ tilstander. Konu Ekatah. (271111)
Den der krystallbyen som jeg opplever ligger over deler av Tyrifjorden der, er den virkelig der, eller er det bare en .. ? 

Der er en refleksjon av noget der er under vannet, i hvilket der skaper en annen dimensjon. Således skal den ei tenke materiske oppbyggelser, den må tenke en annen dimensjon - gjennom sansene den selv fornemmer, således den favner om i nu hva der tales grensenes aspekter mellom to ulike dimensjoner. (271111)
Visdomsord



Fra "Visdomsord"  nr. 1, 2012


Er det klokt å være i Palenque i Mexico den 21.12.12? 

Der er ei tilrådeligt. Der bliver bevelser i marken og der vil skapes turbulenser i hva der tales Guatemala. Således er der for hva der er av vulkano-energier, der finnes asker der spredes, lik der så er en genererende energi. Der bliver noget besværligt. Konu Ekatah. 
(281111)
Disse tsunamiene jeg har ‘sett’. Er det riktig at de kommer i min levetid?

Så vil det, korrekt.

Vil de gå så høyt som jeg ‘så’ de gjorde i Oslo?

Korrekt. (281111)


Se mer:   Visdomsord

Ingen kommentarer: