fredag 25. mai 2012

Livet er også slik


Livet er også slik

Livet er som naturen forøvrig - det går i bølger.  Alt liv, i 3d, har sin blomstringsperiode og sin falmingsperiode, som alt annet.  Livets flammer slikker deg i seg - og spytter deg ut. Inne i flammene føler du deg sterk og hel - spyttet ut føler du deg liten og usikker.  Dette er livets prinsipp i store trekk slik vi oppfatter det i 3d.  Det varierer med stigende svingninger.

Mer eksakt forklaring på livets gåte er det verre for deg å fatte, men absolutt all energi er bevissthet og denne bevisstheten kan oppfatte seg tidvis som det ene og tidvis som det andre.  Variasjonen ligger i bevisstheten og - naturlig nok, så har naturen sin egen sti hvor dét popper opp som er det mest modne potensiale akkurat et gitt øyeblikk.  Dette er naturen/kunnskapen/oppdagelsen, hele spekterets, muligheter.

Hadde ikke naturen hatt sin vind og storm og natur forøvrig, ville bildet av livet blitt et annet. Når du utvikler deg og tankene skifter, skifter også din retning eller uttrykk.  Bevisstheten du Er har nå hevet sitt utsyn og det kaller du oppvåkning.  Du ser et større bilde, og du forstår dette bildet på en eller annen måte.  Du føler du  u t v i k l e r  deg - vikler deg ut som tråden på et garn-nøste vi stekker ut i sin fulle lengde.  

Utsynet for tråden blir mer allsidig, men du tåler ikke å strekke ut hele denne tråden i en engang, derfor gjør du det suksessivt.  Du v i k l e s  ut - utvikles.  Helt reelt så er du på samme stedet hele tida, men endrer utsynet - og dermed tankene.  Og som vi vet, tanken skaper og skiftende tanker skaper skiftende terreng og varierende liv.

Tukáte

Ingen kommentarer: