onsdag 9. mai 2012

21. Mai forkaster Stortinget protestantismen


"21. Mai forkaster Stortinget protestantismen"
Denne artikkelen står i Nyhetsspeilet.  Hvorfor det norske storting gjør dette vedtaket, må jeg bare si er noe uklart.  Jeg forventer at religionene snart er over og ut, så jeg er noe usikker på hvordan jeg skal reagere på denne nyheten.  Jeg kjenner ikke at dette er så farlig, kanskje det mer er en ubevisst forløper for utraderinga som kommer?  La oss tro det.

Det er aldri uinteressant med temaer til debatt, så jeg oppfordrer folk til å engasjere seg i diskusjonen.


"Den 21. Mai forkaster et korrupt Storting protestantismen, ved Grunnlovsendring av § 2, det siste protestantiske land i verden faller for uærlige krefter. Dette er historisk. Åndskrigen er tilsynelatende vunnet av den verdslige pavemakten

Protestantismen forsvinner 21. Mai 2012. Det var aldri nødvendig med noen Luthersk refomasjon, vi er tilbake til femtenhundretallet under pavemaktens åk. Kristus er mellommann i kristendommen, ikke paven med sin avlatsforretning, og overdådige pengebinge.

‘All makt i denne sal‘, sa Johan Sverdrup om Stortinget for over 100 år siden. Politikerne ville ikke begrenses i å selge ut både land og folk, av hverken Grunnlov eller folket selv. Grunnloven har alltid beskyttet folk mot politikeres overgep, siden Høyesterett skulle alltid påse at politikerne ikke lager noen lover i strid med Grunnlovens prinsipper om individets friheter, og angi politikernes begrensninger, ikke kunne lage lover i strid med Grunnlovens prinsipper og ånd.

Alt hva de sier de vil ha om menneskeretter og annet, det har vi i Grunnloven allerede, vi har alltid hatt det. En individfokusert konstitusjon, Europas eldste, verdens nest eldste. Men for disse bakstrevere er det kollektivet som gjelder, ikke individet.

De er igrunn lur disse globalistene. Bruker alle andre unnskyldninger, enn det som saken virkelig handler om. Global harmonisering ved nasjonal destruksjon. Grunnloven forbyr faktisk også akkurat de endringer de gjør nå, idet dette bryter med dens prinsipper og ånd (§112).

De ville gjøre som de selv og deres internasjonale oppdragsgivere ville. Protestantismen opphører, Paven koser seg. En hundrevis av år gammel katolsk drøm går i oppfyllelse. Katolisisme, jødedom, sionisme og islamisme er etter 21. Mai likestilte religoner i Norge, under paraplyen ‘humanisme’."          forts.

Ingen kommentarer: