mandag 21. mai 2012

En innsiktsfull kanalisering fra 'Maria'

En innsiktsfull kanalisering fra 'Maria', utført av Gitte Damgård, Danmark.  Meldingen omfatter mange emner, med spesiell vekt på kvantehealing.  Interessant og lærerikt.
  
Foldning af tid, healingsfelt, kvantehealing, tidsliner, tid og rum, vejskilte, aha-oplevelser, bevidsthedsskifte. 

Fredag 29.07.2011 
”Halløj min ven. Så sidder du dér, rank og bestemt, igen. Fast ”monteret” på at afvikle vores arbejde sammen. Tak for din tillid min kære. Tak også for, at du har set tiden an i din private sfære ....  der sker store ting der, sådan som du var blevet det varslet.  Vid at dette stadig indebærer, at du har dine egne valg du må gøre. Meget er sandelig ændret her, men ikke alt. Meget arbejde er udført, men ikke alt. Du initierede en start på noget, der senere vil vise sig at være stort, men det var startprocessen, der var din opgave, og ikke at føre det hele i mål ...  akkurat som i andre relationer du har haft og har.
Lad os nu tale om foldningen af tiden, da den indgår i mange sammenhænge, også sammenhængen til projektionerne."
"Foldningen af tiden
Vi viste dig under en healingssession for en tid tilbage, at der under healingen med os (engle og mestre) dannes et særligt healingsfelt, hvori vi arbejder. Med vi mener jeg den, der heales på, og os – ikke den ”der healer” og som i denne fobindelse alene er sat til at starte op og være forklaringsorgan til det jordiske plan, observatør mere end den, der udfører.  I ”kanten” (dette er nok det bedst ord) af healingsfeltet, som kan være 0,5 meter fra den berørte person, men op til mange mange meter, er der et område, hvor klartsensisitve og også semi-klartsensitive kan mærke, at der er en form for overgang. Denne overgang fra en ting til en anden kan nok primært fornemmes som en ”fastere” kant omkring området ... en lidt ”hårdere kant”. Hvis hændernes håndflade bruges til at mærke med kan det registreres let via de chakra’s, der sidder der, og som i denne tid også udvikler sig meget hos alle mennesker (lige som dem under fødderne og dem, der fysisk er placeret i ørerne). 
Denne overgang ”ilustrerer” og består af tid og rum, der er foldet og pakket. Dette kan bedst beskrives som, at der i dette område, som måske kan handle om få milimeter eller få centimetre, er en ganske speciel håndtering af tiden, hvor den ”rettes ind” mellem det ”nu” (den dag og det tidspunkt) du, som healer/observatør arbejder på (den tidslinie ... dette er også noget vi har beskrevet tidligere) og det ”nu”, der er i healings-området (*). I healingsområdet arbejdes der - når der arbejdes med det, der bedst kan beskrives som kvante-healing - både i tid og rum. Særligt for de, der har udført arbejde med sig selv kan der være store forskelle på healingsfeltet og området uden for – men for ALLE vil der være en forskel, da blot det at indtræde som objekt/person hos en behandler/healer, der arbejder med disse ting, er taget en beslutning, et valg, som gør, at der sker forskydninger på tidsakserne/tidslinierne."       forts.

Ingen kommentarer: