mandag 4. oktober 2010

Ny verden - nye vibrasjoner

http://www.kryon.org.za/

Stadig vekk kommer det meldinger om at menneskehetens bevissthet som en gang falt så dypt, atter er hevet til uante høyder. Det er ikke gjort med heisekraner og andre fiffige innretninger, nei, millimeter for millimeter har vi forstått oss oppover fra de dypeste dyp og til de høyeste tinder. Det er grunn til å ta en feiring for denne bragden, den største vi noen gang har gitt oss i kast med og ført fram til seier.

David Brown kan melde om Kryon som forteller om det nye nivået - kjærlighetsnivået. Det er ekte kjærlighet, glede og frihet helt uten betingelser. Der bevisstheten forstår virkeligheten og ånden gjennom den absolutte og rene kjærligheten. Det blir en ny verden, en indre verden. Gamle helbredelsesmetoder overføres nå til menneskene for at de skal kunne helbrede seg selv, helbrede sitt indre som er blitt så ille tilredt på vegen fra dypet. Kryon snakker om 2012-energi som det optimale - det vi åpner våre hjerter for.

Kryon minner om det enkle, men akk så vanskelige, at alt er lys, vibrasjon og energi, og det er det vi mennesker er. Det er ikke mer nå, vi forlater dualismen og illusjonen om alt det andre. Se for deg - i sentrum av Moder Jord er det et rosa lyshjerte som slår, dette hjertet og ditt hjerte slår i takt. Det er det hele. Bli ett med dette rosa lyshjertet, bli som en svamp som trekker til seg lyskraften du svømmer i. Vær der og trekk pusten dypt i takt med hjertet. Det nye livets reise.

Vi blir autentiske i den nye verden vi skaper. Vi går fra en verden med lidelse til en verden med kjærlighetsvibrasjon, en verden hvor vi er trygge, frie og autentiske. Livet er ikke en intellektuell prosess, sier Kryon, livet er en følelse, en følelse av å være ett med alt. Zoom det inn alt sammen, høyere enn høyt og dypere enn dypt, og pust det inn i takt med dette bildet. Hold energien av bildet om enhet så lenge du kan.

Ingen kommentarer: