lørdag 15. august 2015

La oss snu verden!

Hva forbinder jeg med regjeringa i Norge?  Bilder hvor den avfotograferte ser livredd på deg fra papiret med et par øyner som stirrer skrekkslagne ut i tomme luften!  Hele regjeringens øyepotensiale, er eller står, på stilk - medfølgende dype rynker imellom.  

Men er det bare øyepotensialet som er på et race - jeg tror ikke det.  Øynene viser hva kroppen ikke klarer av oppgaver den må klare, særlig hvis Mennesket gapte veldig høyt for å tiltuske seg akkurat de oppgavene. Er det det underliggende, som får øynene til å stirre?

Dette er de altså rammet av, regjeringsfolket - de som gikk gjennom ild og vann og tilbake igjen for å vinne denne regjeringskampen som slett ikke hadde noen stor motstand!  Ingen sto på barrikadene for å rive til seg makten, så det var bare å hive seg uti.  

De måtte jo gjøre det til slutt, men da kom de dype mellom øynene.  Da ble det virkelig floke, og den har ikke latt seg løse ennå etter noen år - er det to eller er det tre, jeg vil helst ha øynene lukket til dette intermessoet er over.

Hvem var det i en makaber fortid som pønsket ut dette systemet med partier og med allskens mannskap som etter hvert fikk oppleve landet flyte i olje, det skapte rynker mellom øynene!  Noen pønsket ut systemet som noen Egoer nå bruker - dessverre!

Det likner mistenkelig på Anunnaki eller Illuminati dette, eller hva de heter de fordums grufulle øgler.  De systemer vi slår rundt oss med, har ikke noe å gjøre i 5D, så plukk skitten sammen og dytt det ned i noen pappesker for deretter å brenne det på bålet.

Vi hilser 5D velkommen, vi krydrer det hele med full bevissthet til alle - alle skal heretter forstå ALT. Vi skal forstå det vi aldri har forstått tidligere og hva trenger vi da partier til - i en slik situasjon trengs det bare glade tanker, glad energi og verden vendes på et blunk!

Tukáte

Ingen kommentarer: