søndag 19. april 2015

Livet i skrustikka - også kalt Livets Skole!

I hele 5000 år holdt Anunnaki oss i sin skrustikke, og Anunnaki er ikke den eneste som har blandet seg inn i våre liv, levnet og dermed utvikling.  Men det har seg slik at bakom synger karma, og det er jo noe vi sjøl ikke rår over sånn til hverdags.  Så der beit Anunnaki seg fast og har herjet med oss i hele 5000 år - det er lenge for et menneskesinn ... !   

Dette har vært den evinnelige Livets Skole som har lært oss store lekser og lagt alen til vår vekst.  Forøvrig har vi stort sett vært beskyttet her på Jorda, for innblanding fra røvere som bare ville ødelegge for oss. Nå er det i allefall ikke tider for å gråte over spilt melk - vi lever og vi er rett ved målstreken så snakk om at vi har gjennomført løpet etter forskriften.  

Det er grunn til å sette seg ned et øyeblikk, puste ut og samle sin historie, få oversikt over alt som ligger i kjølvannet av bragder og annet. Se hva vi har gått igjennom fullstendig uten å være klar over den store oppskriften som ruget rundt våre liv. Den vi sjøl har utarbeidet og ønsket å ta del i, men alt dette har vært glemt mens vi utfoldet oss i livet på planeten.

Vi arrangerte våre liv med skoler og utdanningsveier og våre voksenliv forøvrig, våre egne forplantningsmuligheter når vi kom til og kunne delta i dette. For meg ser det ut som det dummeste vi kvinner kunne gjøre, var å godta alt det mennene påførte oss av kriger. Vi skulle reist oss og talt herjingene midt imot. Vi har gått runder vi ikke har hatt styring med.

Vi har pleiet kriger, vi har kjempet oss gjennom de svarteste netter og vi har sett inn i hvitøyet på rekke og rad. Men har vi gitt opp?  Nei da, kvinner er det seigeste som finnes. Kvinner holder ut. Kvinner rydder opp. Kvinner snur bladene i Livets Bok og sørger for at det pågående tar slutt og det nye kommer inn i bevisstheten som skal overvåkes og mønstres.

Nå er det slutt. Nå kan vi innkassere seieren over alle seirer og kjenne på dagene som kom krypende og la seg rundt menneskelivene som mjuke tepper. De vet ikke hva de skal finne på for å muntre våre sinn og glede våre hjerter. Nå er det bare go'dager sånn sett, ingen skyer på himmelen og ingen skjær i sjøen. Farvannet er fritt og vi er forventningsfulle. 

Menneske - du er fri som fuglen!  Fly hvor du vil!  Nyt friheten! 

Tukáte

Ingen kommentarer: