fredag 10. april 2015

Det spennende livet

Nå er vi inne på en vei hvor det å stige er hovedpoenget, å stige fort og bevisst. Kommer vi høyt nok, så har vi ristet av oss forfølgerne og det blir øyeblikkelig smulere farvann rundt oss. På denne veien er det også mulig å klargjøre de store spørsmål, rydde i karma osv.  Dette gjøres og godt er det da, at mulighetene finnes for opprydding. Vi holder på å bevege oss bort fra Jorda, og det foregår i relativt hurtig tempo. Spennende å se hva vi treffer på og hvor vi lander til slutt.

Godt er det at det finnes kulisser på Jorda, for så har vi steder å stikke oss bort når noe skal gjøres uten at det skal kringkastes på sekundet. Så altså, det arbeides enormt i kulissene nå, såvidt remmer og tøy holder. Snart er vi over i de områder hvor kulisser ikke lenger er nødvendig, og da blir opplevelsen straks mer godtagbar for oss små krypene på vei til steder vi ikke greier å forestille oss ennå. Men som kjent, vi gir oss ikke og bevegelsen vi bedriver er ganske statisk - vi er dén vi er - og - vi er det dér vi er!  

Vi får vite at verdensfreden som er beregnet ført i havn er godt ivaretatt av jordiske mestere - et navn som nevnes spesielt er Obama. Det er flere overraskelser som bare venter på å bli oppdaget, så det er bare å holde øyne og ører åpne. Vår spesielle oppgave er å bli galaktiske vesener og det krever sikkert litt årvåkenhet fra vår side. Vi skal repetere og lære på nytt det vi en gang kunne, men tilværelsen i 3D ribbet oss for de mer finstilte lærdommer vi  hadde med oss. Høydepunktet for vår vekst ligger fortsatt en del hakk for høyt for oss å nå.

Vi har studert og vi har forstått i alle år nå, så snart går læretida over i mer nyanserte roller - det er så mye nytt å sette seg inn i.  Fram i tid er det behov for ambassadører til å møte vesener fra andre planeter. Dette er en oppgave av aller største interesse. Utvikling er en evigvarende prosess som vi mennesker er inne i hele livet. Ja, livet er en evig studietur hvordan du snur og vender på det, men ikke alle sjeler går videre i samme retning og tempo. Mens vi ser framover vil vi vandre videre for å møte nye eventyr.

Tukáte

Ingen kommentarer: