torsdag 2. april 2015

Alt nytt og ny fri vilje som før!

Et stort arbeid nedlegges for å presse motstreberne fra makten, blir det opplyst. Det er nok ingen lett vri det, men nå er det endelig vår tur til å oppleve frihet og ha alle muligheter tilgjengelig.  Etter hvert som vi påvirkes av de nye energiene, kommer det til å skje endringer med menneskene også. 

Det er egentlig så mye nytt som er utålmodig etter å vise seg fram, og det forstår vi så godt.  Jeg tror ikke vi lar fantasien slippe til i fri dressur slik at vi kan tenke oss til hva alt dette blir.  Det er bare å tøyle nysgjerrigheten å la energien gjøre det den skal.  Kan vi ikke hjelpe med noe som helst, skal vi heller ikke blande oss inn.

"Mylderet av banker", som det sies, kan jeg ikke forstå at vi har bruk for heretter. Det var nødvendig for Jorda's gamle sjarlataner det, nå er det hele folket som skal bestyre hver for seg i full fordragelighet. Nå får ikke Putin eller noen andre bruke oppfinnsomheten sin til å klekke krigsplaner. Nå har de myke verdiene forrang.

Bankhysteriet var nok et Kabal-stunt på Jorda det.  Om noen har fått energien i hodet som store kampesteiner i de få aprildagene vi har møtt i denne omgang, så kan det nok stemme.  Noen kan ha kjent energien på en slik måte at de helst ikke vil høre om energi mer.  OK - det går nok over - som alt annet.

Så lenge som vi har unnvært både det ene og det andre, så la oss denne gangen fylle energi-tanken av den nyeste og flotteste energien som er designet for oss menneskebarn.  Vi fyller tankene - skalker lukene, og gjør oss klare til en rekognoseringstur på den nye Jorda og i dens natur - skoger - fjell og daler.

Vi må lære oss å leve det gamle livet på nymåten slik vi blir innåndet nå.  Alle gamle lemmer blir fornyet, det er noe enhver vil merke som noe positivt.  Kroppene sprekes opp og inntar nye holdninger og nye meninger og nye innstillinger og jeg vet ikke hva ... !  Det er så revolusjonerende som det kan få blitt.

Jeg gleder meg til denne prosessen har drevet sitt spill en stund og resultatene legger seg som herlige skyer over oss eller de daler ned og brer seg utover marken som det nydeligste teppe. Vi vasser i knallgode energier og kjenner at alle lemmer fornyes og kroppen blir så ny som den aldri har vært før.  Du godeste!

Jeg bare ønsker at alle får gode fornemmelser og finfine dager med ny Jord, ny kropp og nye forutsetninger på alle vis. Så er det bare opp til den enkelte å gjøre sitt beste - for som kjent, vi har fri vilje og klandre ingen andre enn deg sjøl om ikke alt blir som det skal etter din oppfatning.  Den frie vilje er FRI - også din.

Tukáte

Ingen kommentarer: