fredag 6. juni 2014

SUNFELL - Hvor Mange av de 51 Åndelige Oppvåkningssymptomene har du? - Gjesteskribent: Symptomer På Åndelig Oppvåkning

Sunfell’s KommentarI min egen åndelige overgang til den Oppvåknede tilstanden, led jeg av og utsto mange av disse endringene. Annarita har grundig dokumentert mange av disse symptomene og endringene som er iboende både i Oppvåkningen og overgangen til *Oktarin stadiet i Indiogo-liv. Din reisetid kan variere. Og hvis du oppdager at du virkelig føler deg ute av balanse og ikke kan fungere, ta en tur til legen din. Det er bedre at du dypest sett føler at du har det bra, enn å tillate en mulig alvorlig sykdom slik som diabetes eller hjertesykdom å utvikle seg rett foran nesten på deg. Som alltid, er sunn fornuft, god jording og en god sans for humor dine beste verktøy for mestring og å holde ut. Ser deg på den Andre Siden!
(*eng: Octarine (ock-ta-reen) n. {oct, betyr åtte} 1. Den åttende fargen i det synlige lysspekteret. Fargen for magi, som bare er synlig for trollmenn og de som har innsikt i andre verdener. Trollmannen viftet med hånden sin, og uttalte en rekkehemmelige og mystiske fraser, og med et oktarin lynglimt ble portalen til en annen verden åpnet. Oktarin (octarine) er en gåtefull farge som omtales i bla. Terry Pratchetts fantasybøker om skiveverdenen. Oktarin sies å kunne ses av mennesker med en særskilt form for synsceller på netthinnen (for eksempel trollmenn). Foruten staver og tapper (kjegler) (svensk: stavar och tappar) kreves nemlig oktagoner (åttekanter) for at man skal kunne oppfatte oktarin som en separat farge. Ifølge visse kilder oppfatter mennesker som mangler oktagoner fargen som enten svart eller en merkelig kombinasjon av grønt og lillaMen fargen sies også å være underbevissthetens og selveste magiens farge. Oktarin nevnes til og med i kretser som behandlersjelsfargerOktarin er da den høyeste og fineste vibrerende sjelsfargen. )

Symptomer på Åndelig Oppvåkning
Av Annarita
1.  Endrer søvnmønstre: rastløshet, varme føtter, våkner opp to eller tre ganger hver natt. Føler deg trett etter at du våkner opp og søvnig nå og da i løpet av dagen. Det er noe som kalles Triade Søvnmønsteret som oppstår for mange: du sover i omtrent 2 – 3 timer, våkner opp igjen, sovner igjen og sover et par timer, våkner igjen og sovner igjen. For andre har behovet for søvn endret seg. Du kan klare deg med mindre søvn. I den senere tid har jeg opplevd enorme bølger med energi som strømmer inn i kroppen min fra kronen. Det føles bra, men det holder meg våken i lang tid, deretter avtar det. Råd: Venn deg til det. Forson deg med det, og bekymre deg ikke om du får nok søvn eller ei (noe som ofte fører til mer søvnløshet). Du vil være i stand til å klare deg gjennom dagen hvis du holder på tanker om at du får akkurat det du trenger. Du kan også be din Høyere Kraft om å gi deg en pause nå og da, og gi deg en god, dyp nattesøvn. Hvis du ikke klarer å sovne med en gang, bruk de våkne øyeblikkene til å meditere, lese poesi, skrive i dagboken din eller se på månen. Kroppen din vil tilpasse seg det nye mønsteret 
2.  Aktivitet i kronen på hodet: Kriblende, kløende, stikkende, krypende fornemmelser langs hodebunnen og/eller nedover ryggraden. En følelse av energi som vibrerer øverst på hodet, som om energi bryter ut fra hodet i en dusj. Også følelsen av energi som strømmer inn gjennom kronen, beskrevet som "overrisling". Dette kan også oppleves som press på kronen, som om noen dytter fingeren sin inn i sentrum av hodet ditt. Som jeg nevnte i nummer 1, har jeg opplevd enorme nedlastinger av energi gjennom kronen. I fortiden har jeg følt mer generalisert press eller trykk, som om hodet mitt er i en skånsom skrustikke. En mann fortalte at håret hans sto til en side og kroppen hans var dekket med gåsehud. Råd: Dette er ikke noe å bli forskrekket over og redd for. Det du opplever er en åpning av Krone Chakraet. Fornemmelsene betyr at du åpner opp for å motta Guddommelig energi.
3.  Plutselige bølger av sinnsbevegelser. Gråter for den minste ting. Føler deg plutselig sint eller trist med lite provokasjon. Eller deprimert på en uforklarlig måte, for deretter å føle deg svært lykkelig. En følelsesmessig berg- og dalbane. Det er ofte et press eller følelse av emosjoner opphopet i Hjerte Chakraet (midt i brystet). Dette må ikke forveksles med Hjertet, som befinner seg til venstre for Hjerte Chakraet.  Råd: Aksepter følelsene dine slik de kommer opp og gi slipp på dem. Gå direkte til ditt Hjerte Chakra og kjenn på følelsen. Utvid det utgående til alle feltene dine og pust dypt fra magen hele veien opp til den øvre delen av brystet ditt.  Bare kjenn på følelsen og la den forsvinne av seg selv. Ikke rett følelsene mot noen. Du renser ut fortiden din. Hvis du ønsker litt hjelp med dette, si høyt at du har til hensikt å frigi alle disse gamle problemene, og be din Høyere Kraft om å hjelpe deg. Du kan også be Nådens Elohim om å hjelpe deg med å frigi med letthet og mildhet. Vær takknemlig for at kroppen din frigir disse følelsene og ikke holder fast ved dem i ditt indre hvor de kan gjøre skade. En kilde foreslår at depresjon er forbundet med å gi slipp på forhold til mennesker, arbeid, etc., som ikke lenger samsvarer med oss og våre frekvenser. Når vi føler oss skyldige med hensyn til å gi slipp på disse forholdene, hjelper depresjon oss til å behandle eller medisinere denne smerten. 
4.  Gamle "saker og ting" ser ut til å komme opp, som beskrevet ovenfor, og menneskene som du trenger å utarbeide det med (eller deres kloner) dukker opp i ditt liv. Saker og ting som du skal bli ferdig med. Eller kanskje du trenger å arbeide deg gjennom problemer med egenverdi, overflod, kreativitet, avhengigheter, og så videre. Ressursene eller menneskene du trenger for å hjelpe deg med å bevege deg gjennom disse problemene begynner å dukke opp. Råd: Samme som nummer 3. I tillegg, ikke bli altfor involvert i å analysere disse problemene. Å undersøke dem altfor mye vil simpelthen la deg kretse tilbake gjennom dem om og om igjen, på dypere og dypere nivåer. Skaff deg profesjonell hjelp om du trenger det, og gå gjennom det. Ikke forsøk å unngå dem eller å ta avstand fra dem. Omfavn alt som kommer opp og takk det for at det hjelper deg til å gå videre. Takk din Høyere Kraft for at den gir deg muligheten til å frigi disse problemene. Husk, du ønsker ikke at disse problemene skal forbli sittende fast i kroppen din. 
5.  Vektendringer. Vektøkningen i den amerikanske befolkningen er fenomenal. Andre folk går kanskje ned i vekt. Vi går ofte opp i vekt fordi mang en frykt vi har undertrykt nå kommer opp til overflaten for å bli helbredet. Vi reagerer ved å bygge opp et forsvar. Vi forsøker også å jorde oss eller sørge for større korpus mot økende frekvenser i kroppene våre. Råd: Ikke mist motet og ikke flipp ut, men bare aksepter det som et symptom på hvor du er akkurat nå. Du vil gå ned i vekt/legge på deg når all din frykt er blitt integrert. Gi slipp på engstelsen rundt dette.  Da kan det hende du finner det lettere å gå ned eller opp i vekt etter hvert. Mosjoner. Før du spiser, forsøk dette: Sitt ved bordet med en tiltalende oppdekning. Tenn et stearinlys. Nyt hvordan maten ser ut. Legg din høyre hånd (hvis du er høyrehendt, venstre hånd hvis du er venstrehendt) over Hjertet ditt og velsign maten. Fortell kroppen din at du kommer til å bruke maten for å gi kroppen din rikelig med næring, men at du ikke kommer til å bruke maten for å oppfylle din emosjonelle sult. Flytt deretter hånden din fra venstre til høyre over maten og velsign den. Du vil kanskje legge merke til at maten føles varm mot hånden din, selv om maten er kald – jeg liker å tenke at maten er god for meg når den føles varm og nærende mot hånden min. Jeg har også lagt merke til at når jeg praktiserer å velsigne maten, spiser jeg ikke like mye. Det er viktig at du ikke lar deg selv slippe unna når du glemmer å velsigne maten før du spiser. Hvis jeg har glemt det og jeg nesten er ferdig med å spise, velsigner jeg maten allikevel. På den måten kommer jeg ikke ut av vanen. En annen ting du kan gjøre er å være tilstedeværende mens du spiser – ikke se på TV eller les.  Nyt fullstendig glad og hjertelig de velsignelsene som står foran deg.
6.  Endringer i spisevaner: Merkelige lyster ( mat) og rare matvalg. Noen oppdager at de ikke er like sultne som de pleide å være eller at de er mer sultne. Råd: Ikke fornekt det som kroppen din forteller deg at den trenger. Hvis du ikke er sikker, kan du forsøke muskeltesting før du velger en matvare, for å se om den er det kroppen din vil ha. Forsøk også å velsigne maten som beskrevet i nummer 5.
7.  Matvareintoleranser, allergier du aldri har hatt før: Etter hvert som du blir mer åndelig, blir du mer sensitiv for alt rundt deg. Kroppen din vil fortelle deg hva den ikke lenger kan tolerere, som om den også legger av seg det som ikke tjener den lenger. Du renser deg kanskje for giftstoffer. Noen mennesker oppdager at de ofte har et hvitt belegg i munnen sin, mye likt det som løpere har på slutten av et løp. Råd: En akupunktør fortalte meg at denne hinnen kan fjernes ved å gurgle 2 spiseskjeer med kaldpresset olivenolje rundt omkring i munnen din i 10-15 minutter (for all del, ikke svelg), deretter spytter du det ut i toalettet – ikke i vasken, for du fjernet nettopp giftstoffer fra kroppen din og du vil ikke ha dem i vasken. Puss tennene dine og gjør det samme. Deretter rengjør du tannbørsten din. (Beklager, dette er vemmelig, men det fungerer.) 
8.  Forsterkning eller utvidelse av sansene. Forøkt følsomhet. 8a. Synet: Uskarpt syn, flimrende gjenstander, ser glitrende partikler, auraer rundt folk, planter, dyr og gjenstander.  Noen forteller at de ser tidligere ugjennomsiktige gjenstander som gjennomsiktige. Når du lukker øynene dine ser du ikke lenger mørke, men rød farge. Du ser kanskje også geometriske former eller strålender farger og bilder når øynene er lukket. Farger viser seg som mer levende – himmelen ser kanskje blågrønn ut eller gresset har en fantastisk grønnfarge. Jeg ser ofte gitre som løper over bakken. Etter hvert som du blir mer følsom, ser du kanskje former eller konturer i luften, spesielt når rommet er nesten mørkt.  Når øynene dine er åpne eller lukket, ser du kanskje hvite skikkelser i sidesynet ditt (disse er Guidene dine). Råd: Synet ditt endrer seg på mange måter – du opplever nye måter å se på. Vær tålmodig. Uansett hva du gjør, vær ikke redd. Tåkete syn vil kanskje lettes ved å gjespe. 8b. Hørsel: Bedre eller nedsatt hørsel. En gang trodde jeg at jeg måtte kjøre av veien på grunn av den smertelig forsterkede lyden fra dekkene mine på motorveien. Andre symptomer er å høre hvit støy i hodet, pipelyder, toner (klang), musikk eller elektroniske mønstre. Noen hører vann som tilstrømmer, bier som summer, susing, brusing eller ringing. Andre har det som kalles lyddysleksi (lydblindhet) – du kan ikke alltid forstå hva folk sier, som om du ikke lenger kan oversette ditt eget språk. Noen hører merkelige stemmer i drømmene sine, som om noen svever eller kretser i nærheten av dem. Du kan enten be nærværet eller nærværene om å dra sin vei eller be Erkeengel Michael om å ta seg av situasjonen. Igjen, det er ingenting å frykte. Råd: Overgi deg til det. La det komme igjennom. Lytt. Ørene dine tilpasser seg de nye frekvensene. 8c. Forbedret luktesans, følesans, og/eller smakssans. Jeg legger merke til at jeg nå kan lukte og smake kjemiske tilsetningsstoffer i noen matvarer, på en heller ubehagelig måte. Annen mat kan smake absolutt vidunderlig. For noen mennesker, er disse forsterkningene både deilige, interessante og distraherende. Du vil kanskje til og med merke duften av blomster nå og da. Mange av mystikerne gjorde det. Nyt det. 
9.  Hudutslett: Utslett, milier (små cyster under huden), kviser, elveblest og helvetesild. Sinne produserer utbrudd rundt munnen og haken. Jeg hadde dermatitt (en betennelse i huden) på ekstremitetene (hender og føtter) mine i flere måneder, noe som ledsaget helbredelse av en episode fra min fortid. Da jeg hadde arbeidet meg gjennom mesteparten av problemet, ble tilstanden frigjort. Råd: Du legger kanskje av deg giftstoffer og bringer følelser opp til overflaten. Når det er et problem som skal frigjøres og du forsøker å undertrykke det, vil huden din uttrykke problemet for deg inntil du bearbeider følelsene. Arbeid deg gjennom "problemene" dine. 
10.             Episoder med intens energi som får deg til å ønske å hoppe ut av sengen og begynne å arbeide. Etterfulgt av perioder med apati og utmattelse. Utmattelsen følger vanligvis etter store forandringer. Dette er en tid med integrering, så gi etter for det. Råd: Beveg deg med energiens natur. Ikke kjemp imot. Vær snill mot deg selv. Ta høneblunder hvis du er trett. Skriv i dagboken din hvis du har for mye energi til å sove. Dra fordel av denne typen energi. 
11.             Endringer i bønn eller meditasjon. Føler ikke de samme fornemmelsene som før. Har ikke den samme opplevelsen av å være i kontakt med Ånden. Har vanskeligheter med å fokusere. Råd: Du er kanskje i en mer umiddelbar og konstant forbindelse med Ånden nå, og fornemmelsen kan derfor være endret. Du vil tilpasse deg denne nye følelsen. Faktisk så tenker og handler du i samarbeid med Ånden mesteparten av tiden nå. Du kan oppdage at meditasjonsperiodene dine blir kortere.  
12.             Kraftbølger: Plutselig blir du oppvarmet fra topp til tå. Det er en kortvarig fornemmelse, men ukomfortabel. I motsetning til dette, er det noen mennesker som har følt seg uforklarlig kalde. Jeg har opplevd begge deler. Mer nylig opplever jeg bølger eller strømmer av energi som bølger gjennom meg. Iblant virker energien så intens når den først kommer inn i kroppen min, at jeg føler meg litt kvalm og sjøsyk. Men hvis jeg tenker på energien som Guddommelig og gir slipp på frykten, føler jeg meg vidunderlig og nyter fornemmelsen. Hvis du er en energiarbeider, har du kanskje lagt merke til at varmen som strømmer gjennom hendene dine har økt enormt. Dette er bra. Råd: Hvis du synes det er ubehagelig, be din Høyere Kraft, at hvis det er til ditt beste og for ditt høyeste gode, om å skru temperaturen litt opp eller ned. 
13.             En rekke fysiske manifestasjoner: Hodepiner, ryggsmerter, nakkesmerter, influensalignende symptomer (dette kalles vibrasjonsinfluensa), fordøyelsesproblemer, muskelspasmer eller kramper, hurtig hjerterytme, brystsmerter, endringer i kjønnsdrift, nummenhet eller smerter i lemmene, og ufrivillig tale eller kroppslige bevegelser. Noen av oss har til og med fått gamle tilstander fra barndommen til å dukke opp igjen for å helbredes. Råd: Husk hva jeg sa om å søke medisinsk hjelp hvis du trenger det! Hvis du har fastslått at det ikke er en medisinsk tilstand, slapp av i forståelsen om at dette bare er midlertidig. 
14.             Ser yngre ut. Jippi! Når du renser ut emosjonelle problemer og frigir begrensende overbevisninger og tung bagasje fra fortiden, blir du faktisk lettere. Frekvensen din er høyere. Du elsker deg selv og livet mer. Du begynner å likne det fullkomne deg som du virkelig er. 
15.             Livaktige drømmer. Iblant er drømmene så virkelige at du våkner forvirret opp. Du har kanskje til og med hatt klardrømmer hvor du har kontrollen. Mange drømmer kan være mystiske eller ha budskaper til deg. Og i noen drømmer, så vet du bare at du ikke "drømmer" – at det som skjer på en eller annen måte er virkelig. Råd: Du vil huske det som er viktig for deg å huske. Ikke fremtving noe. Framfor alt, unngå og hold frykten borte. 
16.             Hendelser som forandrer ditt liv fullstendig: død, skilsmisse, endring i jobbstatus, tap av hjem, sykdom, og/eller andre katastrofer – iblant flere samtidig! Krefter som tvinger deg til å ta det rolig og sette ned farten, forenkle, endre deg, til på nytt å undersøke (eller tenke igjennom) hvem du er og hva ditt liv betyr for deg. Krefter som du ikke kan ignorere. Krefter som bevirker at du gir slipp på dine bånd og tilknytninger. Krefter som vekker opp din følelse av kjærlighet og medfølelse med alle. 
17.             Et ønske om å rive deg løs fra innskrenkende mønstre, jobber som suger livet ut av deg, ødeleggende livsstiler og giftige mennesker eller situasjoner. Du føler et tvingende behov for å "finne deg selv" og ditt livsformål – nå! Du ønsker å være kreativ og fri til å være den du virkelig er. Du oppdager kanskje at du trekkes mot kunsten og naturen. Du ønsker å kvitte deg med hindringer og befri deg fra ting og mennesker som ikke lenger tjener deg.Råd: Gjør det! 
18.             Emosjonell og mental forvirring: En følelse av at du trenger å få orden på ting i livet ditt – det føles som rotete og kaotisk. Men samtidig føler du deg kaotisk og ute av stand til å fokusere. Se nummer 45. Råd: Legg øret ditt inntil Hjertet ditt og din egen dømmekraft vil følge etter. 
19.             Selviakttakelse, ensomhet og tap av interesse for mer utadvendte aktiviteter: Dette stadiet har kommet som en overraskelse for mange utadvendte som tidligere så seg selv som utadvendte, omgjengelige og engasjerte. De sier, "Jeg vet ikke hvorfor, men jeg liker ikke å gå ut så mye som jeg gjorde før lenger". 
20.             Kreativiteten eksploderer: Mottar bilder, ideer, musikk og andre kreative inspirasjoner, ofte i en overveldende hastighet. Råd: Skriv ned/innspill i det minste disse inspirasjonene, for Ånden snakker til deg om hvordan du kan oppfylle ditt formål og bidra til helbredelsen av planeten. 
21.             En erkjennelse av at tiden akselererer. Det virker slik fordi du har fått så mange endringer introdusert i ditt liv i en enestående hastighet. Antallet endringer synes å være økende. Råd: Å dele opp dagen din i avtaler og tidssegmenter øker følelsen av akselerering. Du kan bremse tiden ved å slappe av i det nåværende øyeblikket (nuet) og være oppmerksom på det som er for hånden, og ikke se frem til det som ligger foran deg. Sett ned farten og fortell deg selv at du har god tid. Be din Høyere Kraft om å hjelpe deg. Hold fokus på nåtiden. Forsøk å flyte fra en aktivitet til den neste. Hold deg avstemt med din indre veiledning. Du kan også gjøre tidssprang (oppheve tiden/forskyve tidsforløp) ved å be om det. Neste gang du føler at du har hastverk, si: "Vær snill å oppheve tiden (tidssprang). Jeg trenger litt mer tid til å -----." Slapp deretter av. 
22.             En følelse av noe som er forestående. Det er en følelse av at noe er i ferd med å skje. Dette kan skape engstelse. Råd: Det er ingenting å bekymre seg om. Det skjer definitivt ting, men engstelse skaper bare flere problemer for deg. Alle dine tanker – positive eller negative – er bønner. Det er ingenting å frykte. 
23.             Utålmodighet. Du vet bedre, men iblant kan du ikke hjelpe for det. Du ønsker å komme videre med det som ser ut til å komme din vei. Usikkerhet er ikke behagelig. Råd: Lær å leve med usikkerheten, vel vitende om at ingenting kommer til deg før du er klar. Utålmodighet er virkelig en mangel på tillit, spesielt tillit til din Høyere Kraft. Når du fokuserer på nåtiden, på nuet, vil du oppleve mirakler – ja, selv i trafikken.
24.             En dyp lengsel etter mening, formål, åndelig forbindelse og åpenbaring. Kanskje en interesse for det åndelige for første gang i ditt liv. "Constant craving (en Konstant altoppslukende lengsel)", som K.D. Lang sier. Den materielle verden kan ikke oppfylle denne lengselen. Råd: Følg Hjertet ditt og veien vil åpne seg for deg. 
25.             En følelse av at du på en eller annen måte er annerledes. En foruroligende følelse av at alt i ditt liv føles nytt og forandret, at du har lagt ditt gamle selv bak deg. Det har du. Du er mye større enn du på noen mulig måte kan forestille deg. Det er mer i vente.
26.             "Lærere" dukker opp overalt med perfekt timing for å hjelpe deg på din åndelige reise: mennesker, bøker, filmer, begivenheter, Moder Natur og så videre. Lærere kan synes å være negative eller positive når du er fanget i polaritetstenkning, men fra et oversanselig perspektiv, er de alltid fullkomne. Akkurat det du trenger å lære av og gå videre. Forresten, vi får aldri mer enn vi er klare til å mestre. Hver utfordring presenterer oss for en mulighet til å vise vår beherskelse ved å gå gjennom den. 
27.             Du finner et åndelig spor som gir mening for deg og "snakker til deg" på de mest dyptgripende nivåene. Plutselig får du et perspektiv som du aldri ville ha tatt i betraktning før. Du tørster etter å få vite mer. Du leser, deler med andre, stiller spørsmål, og går i ditt indre for å oppdage mer om hvem du er og hvorfor du er her.
28.             Du går gjennom læring og personlige problemer i et hurtig tempo. Du fornemmer at du "forstår det" ganske raskt og lett. Råd: Fortsett å huske at ting vil komme til deg når de er klare til å bli helbredet. Ikke før. Håndter alt som kommer opp med mot og du vil gå raskt gjennom disse problemene.
29.             Usynlige nærvær. Her er de overnaturlige tingene. Noen mennesker forteller at de føler seg omgitt av vesener om natten eller at de har følelsen av å bli berørt eller snakket til. De vil ofte våkne med et rykk. Noen føler også at kroppen eller sengen deres vibrerer. Vibrasjonene er forårsaket av energetiske forandringer etter at følelsesmessig renselse har funnet sted. Råd: Dette er et følsomt emne, men du vil kanskje få det bedre hvis du velsigner sengen din og rommet rundt den før du sover. Jeg er trygg på at jeg bare er omgitt av de mest praktfulle åndelige eksistenser og alltid er trygg i Guds varetekt. Iblant tar imidlertid frykten tak i meg, og jeg påkaller Erkeengel Michael og/eller Erkeengel Uriel. Jeg straffer ikke meg selv for at jeg er redd noen ganger. Jeg tilgir meg selv for at jeg ikke alltid er suveren og ufeilbarlig klokka 03:00 om natten.
30.             Forvarsler, visjoner, "illusjoner", tall og symboler: Ser ting som har åndelig viktighet for deg. Legger merke til hvordan tall dukker opp synkronisert i din bevissthet. Alt har et budskap hvis du tar deg tid til å se etter. Jeg nyter opplevelsen av å "få budskapene". Det er så morsomt!
31.             Økt integritet: Du forstår at det er på tide for deg å søke og tale din sannhet. Plutselig virker det viktig for deg å bli mer autentisk, mer deg selv. Du må kanskje si "nei" til folk som du har forsøkt å gjøre til lags i fortiden. Du vil kanskje finne det uutholdelig å bli i et ekteskap eller en jobb eller sted som ikke støtter den du er. Du vil kanskje også oppdage at det ikke er noen steder å gjemme seg, ingen hemmeligheter å skjule lenger. Ærlighet blir viktig i alle dine forhold. Råd: Lytt til Hjertet ditt. Hvis din veiledning forteller deg at du ikke skal gjøre et eller annet, si din mening og handle. Si "nei". Likeledes må du også si "ja" til det som fengsler og driver deg. Du må risikere å mishage andre uten skyldfølelse for å kunne oppnå åndelig suverenitet. 
32.             Harmoni med årstider og sykluser: Du blir mer avstemt med årstidene, månefasene og naturens sykluser. Mer bevissthet om din plass i naturens verden. En sterkere forbindelse med Jorden.
33.             Elektriske og mekaniske funksjonsfeil: Når du er i nærheten, flimrer lyspærer, datamaskinen slår seg av eller henger seg opp, eller radioen blir gal. Råd: Påkall Englene dine eller Guidene dine, eller Nådens Elohim, for å fikse det eller sett opp et beskyttende felt av Lys rundt maskinen. Omgi bilen din med blått Lys. Le.
34.             Forøkt synkronitet og mange små mirakler. Se etter flere av disse. Råd: Synkronistiske hendelser forteller deg om du er på vei i riktig retning eller tar de rette valgene. Ære disse ledetrådene og du kan ikke fare vill. Ånden bruker synkronitet for å kommunisere med deg. Det er da du begynner å oppleve daglige mirakler. Se nummer 30. 
35.             Forhøyede intuitive evner og endrede bevissthetstilstander: Tenker på noen og hører umiddelbart fra dem. Flere synkroniteter. Får plutselige innsikter om mønstre eller hendelser fra fortiden. Klarsyn (Clairvoyance), ut-av-kroppen opplevelser, og andre synske fenomener. Forsterket følsomhet og viten. Bevissthet om ens egen essens og andres essens. Kanaliserer Engle- og Kristus-bevissthet energier. 
36.             Kommunikasjon med Ånden. Kontakt med Engler, Åndelige Guider og andre Guddommelige eksistenser. Kanalisering. Flere og flere mennesker ser ut til å bli gitt denne muligheten. Føler inspirasjon og laster ned informasjon som tar form som skriving, maling, ideer, kommunikasjoner, dans, og så videre.
37.             En følelse av Enhet med alt og alle. En direkte opplevelse av denne Helheten. Oversanselig og opphøyd bevissthet. Blir oversvømt med medfølelse og Kjærlighet for alt liv. Medfølende løsrivelse eller betingelsesløs Kjærlighet til alle er det som løfter oss opp til høyere nivåer av bevissthet og glede.
38.             Øyeblikk med glede og lykksalighet. En dyp vedvarende følelse av fred og viten om at du aldri er alene. 
39.             Integrering: Du blir følelsesmessig, psykologisk, fysisk og åndelig sterkere og klarere. Du føler det som om du er avstemt med ditt Høyere Selv. 
40.             Leve ut ditt formål: Du vet at du endelig gjør det du kom til Jorden for. Nye ferdigheter og gaver dukker opp, spesielt de som angår healing. Dine livs/arbeidserfaringer konvergerer nå (nærmer seg hverandre) og begynner å gi mening. Du kommer endelig til å bruke dem alle. Råd: Lytt til Hjertet ditt. Lidenskapen din fører deg dit du må gå. Gå i ditt indre og spør din Høyere Kraft, "Hva er det du ønsker at jeg skal gjøre?" Se etter synkroniteter. Lytt.
41.             Føler deg nærmere dyr og planter. For noen mennesker synes dyr nå å være mer "menneskelige" i deres atferd. Ville dyr er ikke like redde som før. Planter reagerer mer enn noensinne på din Kjærlighet og oppmerksomhet. Noen kan til og med ha budskaper til deg. 
42.             Ser vesener fra andre dimensjoner. Sløret mellom dimensjoner er tynnere, så det er ikke overraskende. Bare bli i din suverenitet. Du er mer kraftfull enn du noensinne kan forestille deg, så ikke gi rom for frykt. Be dine Guider om hjelp hvis du smetter inn i frykt.
43.             Ser en persons sanne form eller ser nære og kjære med et annerledes ansikt – tidligere liv eller parallelt liv.
44.             Manifesterer tanker og ønsker raskere og mer effektivt i fysisk henseende. Råd: Overvåk og kontroller tankene dine. Alle tanker er bønner. Vær forsiktig med hva du ber om.
45.             Venstre hjernehalvdel tåkethet. Dine synske evner, din intuitive viten, dine følelser, fornemmelser og medfølelse, din evne til å oppleve din kropp, dine visjoner (framsynthet/ klarsyn /synsevne) og din uttrykksfullhet, utgår alle fra den venstre hjernehalvdelen. For at denne siden av hjernen skal kunne utvikle seg mer fullstendig, må den venstre hjernehalvdelen kobles ut litt. Normalt dominerer den venstre hjernehalvdelen kapasitet for orden, organisering, struktur, lineær sekvensering, analyse, evaluering, presisjon, fokus, problemløsning og matematikk vår ofte mindre verdsatte høyre hjernehalvdel. Dette resulterer i hukommelsestap, og at man plasserer ord i feil rekkefølge, en manglende evne til eller intet ønske om å lese over lengre tid, manglende evne til å fokusere; glemmer hva du akkurat er i ferd med å si; utålmodighet med lineære former for kommunikasjon (lydformat eller skriftlige formater); en følelse av å være langt borte, være splittet; miste interessant forskning eller kompleks informasjon; føle seg bombardert av ord og snakk og informasjon; og en motvilje mot å skrive. Iblant føler du deg sløv og har ingen interesse for analyse, livlig intellektuell diskusjon eller etterforskning. På den annen side oppdager du kanskje at du føler deg trukket mot det som oppfattes av sansene: videoer, magasiner med bilder, vakker kunst, filmer, musikk, skulpturering, maling, være sammen med mennesker, danse, hagearbeid, spaserturer, og andre kinestetiske (bevegelsessans) uttrykksformer. Du kan søke etter åndelig tilfredsstillelse, til og med science fiction. Råd: Du kan oppdage at hvis du tillater Hjertet ditt og din høyre hjernehalvdel å lede deg, så vil den venstre hjernehalvdelen bli aktivert i samsvar med dette for å støtte deg. Og en vakker dag vil vi være avbalanserte, og har herredømme over begge hjernehalvdelene.
46.             Svimmelhet. Dette inntreffer når du ikke er jordet.  Kanskje du nettopp har renset ut et stort emosjonelt problem og kroppen din tilpasser seg din "lettere" tilstand. Råd: Jord deg ved å spise protein. Iblant føles "trøstemat" riktig. Bestem deg ikke for at noen matvarer er riktige eller feil for deg. Bruk veiledningen din for å vite hva du trenger til enhver tid. Ta av deg skoene og plasser føttene dine i gresset noen minutter. 
47.             Faller, opplever uhell, beinbrudd. Kroppen din er ikke jordet eller kanskje ditt liv er ute av balanse. Eller kanskje kroppen din ber deg om å sette ned farten, undersøke visse aspekter i ditt liv, eller helbrede visse problemer. Det er alltid et budskap. Da jeg nylig brakk ankelen min, forsto jeg at ankelen min tok inn og påtok seg det jeg selv nektet å ta tak i. Og det var alt som er nevnt ovenfor. Råd: Hold deg jordet ved å ta av deg skoene og sette føttene dine i gresset; eller enda bedre, legg deg ned på gresset uten å legge et teppe under deg. Føl jorden under deg. Gå ut i naturen. Sett ned farten og vær oppmerksom. Vær oppmerksom på hva du gjør. Føl og kjenn på følelsene dine når de kommer opp. Vær i nuet, i nåtiden. Omgi deg med blått Lys når du føler deg skjelven og usikker. 
48.             Hjertebank. Et bankende Hjerte ledsager vanligvis en Hjerteåpning. Det varer bare noen få øyeblikk og betyr at Hjertet gjenvinner seg (rebalanseres) etter en følelsesmessig frigjøring. Jeg hadde en episode som skremte vettet av meg: Jeg våknet opp midt på natten av at Hjertet mitt banket kraftig. Jeg trodde rent ut at det skulle komme ut av brystet på meg. Det skjedde bare en gang og var som jeg forstår, en stor Hjerte Chakra åpning. Men jeg fikk det undersøkt. Det er ingenting galt med Hjertet mitt. Råd: Husk hva jeg sa om å sørge for legehjelp når det er nødvendig. Konsulter legen din angående enhver tilstand du ikke er komfortabel med. 
49.             Raskere vekst av hår og negler. Mer protein blir brukt i kroppen. Det er synd vi ikke kan fortelle kroppen hvor den skal la håret vokse og hvor den ikke skal la det vokse. (Eller kan vi fortelle den det? Hmmm.) 
50.             Et ønske om å finne din Sjelevenn eller Tvillingflamme. Mer enn aldri før, synes tanken på at vi kan ha et forhold som samsvarer med den vi er mer ønskelig. Råd: Sannheten er at vi må være den type person som vi ønsker å tiltrekke oss. Vi må elske oss selv og der hvor vi er akkurat nå før vi kan tiltrekke oss en mer "fullkommen" make. Arbeidet begynner hjemme. Her er hvordan jeg tror at det fungerer: Hold ønsket om denne personen i ditt Hjerte, men uten bånd og tilknytning. Forvent at du en vakker dag vil møte noen som er mer egnet for deg, men gi slipp på eventuelle forventinger med hensyn til hvem dette skal være og hvordan det vil skje. Fokuser i stedet på å rydde opp i ditt eget liv, og på å være den typen person du ønsker å være. Vær lykkelig nå. Nyt ditt liv. Da vil du kanskje se ... 
51.             Minner dukker opp til overflaten. Kroppsminner, undertrykte minner, bilder av tidligere liv og/eller parallelle liv. Vi helbreder og integrerer alle våre "selv", så forvent å få noen av disse opplevelsene. Råd: Husk at det er best å minnes bare det som kommer opp, la resten være, ikke analyser alt i hjel (fordi du vil bli sittende fast i filmen med uendelige problemer som må bearbeides), og føl og kjenn på dine følelser etter hvert som de kommer opp. Be om hjelp fra Guidene dine.
Kommentar: Dette dokumentet kan deles, men vær så snill å sende det i sin helhet. Takk. Kjærlighet og klemmer fra Annarita.
Oversatt av Solfrid SolEra

Ingen kommentarer: