søndag 22. juni 2014

DET MENINGS - FULLE - LØSE - LIVET - Tankeflukt fra ende til annen !

Er det så nødvendig at vi alle mobiliserer på linje for å stige, som det heter.  Om vi er levende i denne verden, så stiger vi med den.  Om vi ikke er født ennå, men fødes her og nå, så kommer vi inn i denne verden i den energien verden har å by på.  Vi modnes deretter.  Etter mine begreper må det være noe her som ikke stemmer, av alt det vi omgir oss med av sammensatte ord og meninger i Oppstigningens Opphausing av Oppkommende Opplysning!     

Det kan ikke være meningen at vi skal stige uten å forstå noe av verden vi stiger i, eller hvorfor? Vi bare følger med i et dragsug.  I så fall, så har studier av dette åndelige materiale ingen betydning.  Jeg mener det er der vi er nå.  Spørsmålet vi helst må eller kanskje SKAL finne svar på:  Hvilken oppgave har mennesket å utføre NÅ - Ellers?  Har vi noen oppgave å utføre i det hele tatt?  Greier verden seg uten oss? 'Verden greier seg utmerket på egen hånd!.'

Jeg mener dette er vårt utgangspunkt - det utgangspunktet vi har å holde oss til.  Da må vi se bort fra alle fantasifulle skriverier som seiler rundt fra forståsegpåere her og der omkring på Kloden.   Hva forstår de?  Hva forstår vi?  Hva forstår Du?  Hva forstår Jeg?  Alle svar her svever i det Blå!  Følger vi med der - i det Blå?  Nei, det gjør vi vel ikke.  På de fleste stedene er vi IKKE.  Vi oppholder oss på en liten flekk i verden, enten her eller der.

Historiene dukker Opp.  Historiene Fortelles. Historiene seiler under Himmelen. Historiene Berettes. Historiene går fra bevissthet til Bevissthet.  Historiene er uten Mål.  Historiene er uten Mening.  Historier er det de ER. Historier som skal Berettes. Historier som skal Engasjere.  Historier gjør det de Skal.  Historier holder Mål. Historier holder tritt med Tida.  Historier Svever.  Historier får Energi.  Historier hjelper Mennesker.  Historier Engasjerer.  Historier Elskes.

Nytter dette da?   Ja, det er dette som nytter i vår nytteløse Verden.  Det er ikke meningen at vi skal streve for å overleve.  Alt ARBEID er overflødig!  Det er ingen mening - kollektivt - i det hele tatt!  Kollektivet har blitt til fordi vi har formert oss. Kollektivet har ingen betydning som sådan.  Slik er det med alt annet også - det bare er blitt slik?  Og siden det er her, så finner vi meninger i det og rundt det og om det. Men alt er fiktivt og uten noen Mening!

Det vi MÅ forstå.  Det handler om å LEVE.  Lev for din egen del Menneske!  Lev Vel! Lev fra dag til dag - eller natt til natt. Lev etter hvordan du ser det. Lev!  Bare svev. Du er alene!  Du synes dere er mange!  DU skal ikke tro du er alene.  Men du er EN! Det er slik det ER.  Det spørs hvilken side av oss som uttrykker seg fra tid til annen.   Vi er en som agerer fra mange sider!  Dette er sannheten om Mennesket.  Sannheten Iliuka snakket om 16. 06. 2014 !

Vi lager veier i denne meningen.  Vi går etter veiene på ulike vis og i ulike ærender. Noen bruker veiene slik det passer den enkelte. Noen bruker veiene på intellektuelt vis. Noen bruker veiene praktisk.  Andre bruker - bruker ikke - veiene etter innfallsmetoden. Noen bruker veiene slik det passer andre.  Andre bruker veiene slik det passer noen.  Alle bruker veiene.  Alle varierer bruken slik det er best for Vær og Vind - Deg og Meg - Ditt eller Datt - UANSETT.  

Tukáte

Ingen kommentarer: