søndag 7. februar 2016

Beskjed til Portvakten - Folket på jorda er utålmodige!

Januar 2016 - iskalde dager.  Er det den gamle tida som vil fryse oss ut, eller ... ?    Vi som har levd i den gamle verden vet hva kulde er - på alle måter.  Den nye verden skulle vist seg forlengst, iflg. lovnader, men vi sitter her;  fryser og venter ...!  Komme må nytida uansett hvor fristende det er å være i ro.

Her er det svært kaldt.  Hvorfor det er så kaldt nå vet vi vel ikke.  Det kalde kommer i miskreditt hos jordboerne, vi har ikke en millimeter mer å gi så ikke tøy strikken lenger. Det blir mye å gjøre med opprydding etterpå!  

Jeg har latt meg fortelle at den nye tida står på terskelen til vår verden, den er jo spent på reaksjonen sikkert, men kanskje står den ikke på vår terskel engang!  Det skal ikke forundre meg om det er kluss med dét også - kluss på alle kanter og med alt som liksom skal administrere dette.  Trekk deg tilbake - det er et godt råd.

Jeg sitter i et hus som må varmes opp med glødende ovner i alle rom og enda er det bare såvidt at jeg holder det kalde uhyret ute. Det er en del mer som skal utfolde seg i de kommende dager, forstår jeg.  Det skal oppstå en del uenigheter og konflikter - folket er sikkert helt ville etter å få se den nye verden og alt tilhørende.

Nå skal vi bli fri all den følelsesmessige og mentale bagasjen vi har drasset på i evigheter i vår illusoriske verden der det ikke er noen orden - bare uorden, tull og tøys.  Bare det å leve har krevd all vår oppmerksomhet, full som vi er av mistro til alt. Noen dans på roser (?) har livet ikke vært - egentlig !  

Hjelp får du ikke fra oss. Det dummeste du kunne gjøre nå er å rote bort tida så vi må finne all slags unnskyldninger for at ikke det vi venter dukker opp! Det kommer til å gå utover deg sjøl. Nå skal vi ha den nye tida på terskelen og ikke prøv på noe unnaluring ala dessverre, det glapp ... !

Mye nytt vil skje nå ... .  Frigjøring fra de mørke kreftene ... .  Endringer i jordoverflaten er uunngåelig ... .  Alt overvåkes av Galaktic Forces ...  .  Økende vibrasjoner ... .
Mange kloke sjeler på veien ... .  Nyvinninger kommer snart fram ... .  La noe skje så vi ikke helt mister tiltroen til alt og alle og hele overgangen blir bare tull for oss.  

Vi venter ... .

Tukáte

Ingen kommentarer: