tirsdag 23. februar 2016

Snakk med kroppen din, be den om å skape - og den gjør det!

Mye er i forandring.  Det var en gang vi fortalte deg at du kan snakke med dine medfødte celler. Du kan gjøre det stille.  Vi foreslo at du kunne gjøre det en eller to ganger og det medfødte ville fange det opp.  Det var i de gamle dager, for plutselig å snakke høyt innebar mester energi!  Det er din egen stemme som snakker i atmosfæren rundt deg og kommer tilbake i ørene dine med din egen bevissthet, hører deg selv si noe som har mer makt enn det noensinne har i historien til planeten! 

Med energiskifte - med det magnetiske skiftet og med alt det vi har snakket om - er det et nytt paradigme her som gir deg så mye mer kraft enn din egen kropp.  Si sannheten høyt og bekreft det som du mener er innenfor ditt potensiale.  Det blir virkelighet og jo mer du bekrefter for deg sjøl,  jo mer virkelige vil det bli.  Visste du at du har makt til å justere din egen motorsykkel?   Gjenta dine affirmasjoner hver dag.  Du kommer til å føle at det skjer, og du kommer til å vite at jeg har rett.


Det er som å trene.  Jo mer du trener,  jo mer du sier det du ønsker,  jo mer vil nervecellene komme sammen og lage det.  Forstår du dette?  Du erkjenner noe, og det blir deg.  Det er en sirkel - du sammen med deg - og det har aldri vært sterkere.  Dette er annerledes.  Dette er forskjellig fra da jeg snakket med deg når jeg kom i 1987,  forskjellig til og med fra for 10 år siden også.  Vi gir deg denne informasjonen fordi vi ønsker å fremme den nye energien som er så tilgjengelig for deg akkurat nå. 

Sheldan

Tukáte

Ingen kommentarer: