tirsdag 23. februar 2016

Dette har jeg ventet på i mange år … !

Sheldan Nidle og Sirianerne sier:
Styringsrenten beveger seg framover.  Den mørke ‘Kabalen’ gjør svak motstand og dermed har det blitt mer lys til å opprettholde mer sikkerhet.  Lyset omgir leveransene med hemmelighold - mye mer enn det som kreves.  Midlene skal føre til nye styresett.   De nye regjeringene skal ikke bare avslutte gjeldsslaveriet, men også avslutte ti-års UFO-vakt.  Positive tegn som sier at nå kan ‘de’ ta kontakt med oss mennesker direkte!

Dette er en prosess som har holdt på rundt ti års tid.   Nasjonene Kina, Russland og Sør-Afrika har banet vei for et middel som skal styrte det vestlige bankvesenet og deres medhjelpere - de multinasjonale selskapene.  Dette begynte med ‘krigen’ mot Federal Reserve.  

Kina og BRICS-landene har fullført prosessen i de siste årene.  Resultatet er et nytt system som muliggjør framgang av mange nye programmer.  Denne tilstrømmingen av penger reparerer mye som f.eks. å bli herre over fattigdom og dårlig helse.  Et nytt verdensomspennende medisinsk system startes med både nye og tradisjonelle modaliteter.

Det vil bli slutt på dårlig helse - sykdom forebygges.  Moderne utdanningssystemer skal utvikles og spres.  Dermed blir medisin og utdanning et middel til bedre å forstå overfloden av ny kunnskap samtidig som bevisstheten heves.   Prosessen er i gang allerede.   Involverte mener det vil lykkes. Verden er på randen til å se miraklene som utfolder seg.

Atlantis-oppholdet skal forklares menneskene i forståelige doser.  Mange trenger å forstå dette.  Vi må bare tilgi de som kastet oss inn på Jorda til den lange lidelseshistorien som nå ser sin avslutning. Menneskene skal gjenvinne status som fysiske engler.  Det skjer mirakler på Gaia.  Vi må hjelpe hverandre med de forskjellige oppdrag.  

Vi er inne i starten på en ny virkelighet.   Avreisen fra Atlantis var et sett av manipulasjoner av Anunnaki og hans medhjelpere.  Vi settes fri nå - FRI - for å lære alt om denne historien.
Menneskene må forberede seg på det som skal skje ganske snart.  

Tukáte

2 kommentarer:

Unknown sa...

Veldig bra Turid :-)jeg elsker bloggen din <3 keep it up @):-

Unknown sa...

Veldig bra Turid :-)jeg elsker bloggen din <3 keep it up @):-