tirsdag 16. februar 2016

FrP's dom over resten av folket

Hvorfor kaller aviser og media forøvrig, de såkalte mantraene fra FrP - 40 ialt - for Listhaug sine forslag?  Dette er FrP’s forslag og partiets vei mot makten - de skal spenne ‘kråkfot’ for all annen (spes. sosialistisk) politikk.  Nå skal FrP fosse fram.  FrP’s politikk er foreløpig kun teori, men bare vent til denne ondskapsfulle teorien legges på bordet som rådende politikk … !  

FrP vet sjøl at etter en runde i maktens korridorer kommer de ikke til topps igjen så snart, derfor skal de denne gangen komme til livs alle motstanderne de har sett seg så irriterte på over mange år.  Hagen var for dannet til å bruke dette kortet som nå trekkes fram, nå er det FrP’s mafia som sitter ved roret og nå skal de ‘ta’ alle som ikke har vært med, men mot.

Men det som er grunnlaget for diskusjonene i FrP’s indre gemakker nå, har ingen forbindelse med alt som er i sving rundt omkring på denne planeten langt utenfor FrP’s viten. Det er stor aktivitet i de kulissene også nå, som før, og på grunn av alt hemmeligholdet på alle bauer og kanter er det slett ikke mange som vet hva som egentlig går for seg rundt små eller større bord.

På denne måten går diskusjonene verden over - det klekkes ut mer eller mindre vettuge planer som det drømmes om skal kunne plantes midt blant folket å lage oppstandelse.  Den som ler sist, ler som kjent best - derfor får vi vente å se.  Det er også uro flere steder i verden - det meldes om bank-nedleggelser i fleng og det er grunn til å tro at det er USA som står for tur først.  

Forts. følger i samme spor ...

Tukáte

Ingen kommentarer: