onsdag 6. januar 2016

Hvem skal vi høre på ?

Hør heller på Iliuka enn Frp når det gjelder mottak av flyktninger - den ene har alltid oversikten klar, mens den andre aldri evner å skaffe seg oversikt !

Du har nevnt noe om at Nordens og Sydens visdoms lys skal forenes. Det som skjer i Europa nå med vandringer, er det det som skjer?
Så er der korrekt. For lik den óg skal minnes hvorledes der var for menneskebarn i ditt eget rike der har vandret i tusener og tusener over havet til andre riker. Vestover og vestover... Således var der óg i en eftertid hvorledes medmenneskebarnet kom tilbake. Dernest vil den óg se hva der skapes til belærenheter og visdommer for at forenes imellom alle grenser og folk. Der vil dog likefullt søke tilbake til sitt eget hjemmerike, når timene er kallet for det. Ei er der nogen invasjoner. Konu Ekatah. 

Det kommer til å bli ro og ...?
Så vil det. I tider der så vandres tilbake til sine hjemmeriker, så bærer de óg visdoms erfarenheter ifra din rike. Således de befrakter noget lik små fragmenter av Nordens Lys til sitt eget rike. Der påvirker til alt høyere vekst for hva der tales humanitære tanker og medmenneskelighet. Således vil der óg bære tanker og erfarenheter ikring alt større respekt imellom ulike kjønn. Konu Ekatah. (291015)


Nedskrevet av LivTukáte

Ingen kommentarer: