søndag 10. januar 2016

8th January 2016. Mike Quinsey

Vi blir bedt om å forberede oss på endringer som skal komme - fortsatt!  Jeg vet ikke helt spesi hvilke endringer det er snakk om nå, for det opplyses det klokelig ikke noe om - dermed er forventningene spisset.  De kan det de der oppe også hva reklame angår, merker vi!  OK - men nå har det gått såpass mange år med venting, at jeg mener det hadde vært bedre for de ventende om de fikk en liten antydning  innimellom angående reiseruta's skjebne mer eksakt. Vil den bli holdt eller ikke ... ?  

For å si det litt mer klart, så har jeg ventet siden 1997 på denne endringen hvis det er den jeg tror, for jeg forsto allerede da hva som ville komme til å skje noen få år lenger fram.  Det er jo ikke noe hysj hysj lenger å snakke om dette som skal oversvømme oss - de fleste vet vel hva det er snakk om nå, antar jeg.  Mange merker vel også at det er lettere å forstå nå, vi trenger ikke den samme forklaringa som vi trengte for bare noen år siden.  Likevel - realiteten er nok at det trekker i langdrag fordi hele verden skal med og derfor trengs det mer tid.

Trusselen overfor jordboeren er større visse steder på kloden og vi blir minnet på at endringer i jordoverflaten er uunngåelige så lenge rensinga foregår.  Galaktic Federation kommer til å være aktiv i denne tida og er det nødvendig så blir vi rett og slett flyttet for ikke å være i veien for de endringene som skal skje.  Det er ikke nødvendig å frykte noe som helst, så bare slapp av og ta livet med ro !  Skulle det være noe karma igjen som må ordnes nå, så blir det sjølsagt gjort.  Det er mange sivilisasjoner som rett og slett har forsvunnet sporløst fra jorda's overflate, men det er tidligere!  

Det eneste vi trenger å være oppmerksomme på er at vi ikke lar oss overmanne av frykt - det har ingen god hensikt.  Vi stiller opp og hjelper andre hvis det skulle være noen som ber om hjelp eller ser ut som om de trenger hjelp.  De endringene som skal skje har stor betydning for solsystemet.  Vibrasjonene fortsetter å øke, og det vil si at vi stadig forstår mye mer av alt det vi ikke forsto tidligere. Dette er en ny fase i den menneskelige evolusjon - vi kommer ikke unna!  

Ingen kommentarer: