onsdag 24. juni 2015

KAMPEN mellom Lyset og Mørket

Denne kampen er en gullmedalje verdig i vår nåtid. En av partene er tydeligvis like overbeviste om sin egen styrke og fortreffelighet som et støvkorn er der det ligger lett mottakelig for vær og vind. Jeg blir så utmattet av dette oppblåste Mørke som ikke forstår sitt eget beste overhodet. Hadde det forstått tilnærmelsesvis, så hadde det tatt halen mellom beina og stukket av for lengst. Nei da, vettet strekker seg ikke mer enn en kvart millimeter i alle retninger. 

Lyset kunne godt blendet Mørket for all tid, men Lyset forstår at det ikke er nødvendig. Lyset har overtaket likevel nå, på alle mulige vis. Lyset kjenner all den positive støtten som flyter dets vei. Lyset forstår også konturene i horisonten som avtegner seg, slik at lyset vet hva framtida vil bringe. Lyset starter nå sine operasjoner i ivrig glede for å skape endringer i virkeligheten vi alle har gått i. Det treffer støtt og stadig på både motvind og motkrefter.

Men nå er eventyret over, nå skal de nye programmene tilflyte oss på Jorda.  Den nye tida skal tilpasses i vår gamle realitet, slik at det unge livets tilbøyeligheter bølger inn over gamle Moder Jord.  Alt og alle vil gjennomgå en foryngelsesprosess nå, så sprekhetens konturer atter blir synlige til glede og oppmuntring for liten og stor. Vi vet at i 26 000 år har vi og vår Gaia vært under et åk av en annen verden, med vandringer til og fra hele tida. Dette er nå i sluttfasen.

Nå skal menneskene tilbake til sin galaktiske menneskelighet. Det ligger en bemerkelsesverdig tid foran oss, og veien dit er ikke rosebelagt akkurat. Likevel, vi skal greie det med felles innsats og oppmuntring. I Atlantis startet vi på dette oppdraget som det altså tok oss 13 000 år å ferdigstille. Nå er vi i sluttfasen og er opptatt med å presentere det endelige resultatetet av  den lange innsatsen. Det har tatt sin tid til tross for at vi har hatt god veiledning underveis fram til idag.

Les også:  Sheldan Nidle Updates

Tukáte

Ingen kommentarer: