søndag 21. juni 2015

Trådnøste i undring ... !

Ut-vikling - det er som å vikle ut et nøste som allerede er inn-viklet eller viklet inn - til en rund ball. Vi vikler det ut igjen og snart ligger tråden der så lang som den er, eller i en haug til den blir inn-viklet igjen! Den ligger ofte i en haug som vi har lett for å fløyke til etterpå, så vi må behandle denne haugen forsiktig hvis den skal fortsette som haug. Kan dette sammenliknes med et menneskeliv?  Jeg bare glir over i slike tanker og skal prøve ...  

Jeg så nøstet som fikk sitt liv som nøste, ut-viklet igjen, og er avhengig av andres gode oppførsel for ikke å få et dårlig liv som ut-viklet nøste i en bortfløyket haug. Kanskje er dette nøstet så heldig at det får tilbake sin form hvis det inn-vikles igjen, men da må det først komme noen velmenende tanker svevende inn i et Menneske i nærheten. Kan hende sier tankene at tråden kan inn-vikles på nytt? Det ut-viklete nøstet håper så inderlig på å få tilbake sine runde former!

Tråden ligger der som en uformelig haug med tråd, hvor den ene bukten har lagt seg til rette oppå den andre. Den første bukten får nesten ikke 'puste' der den ligger og blir flatere og flatere etter hvert som trykket fra de over blir mer presserende. Hva tenker de på i denne 3-dimensjonen da?  Hvilken dimensjon er dette forresten?  Jeg øyner såvidt et svakt 3-tall som fortsatt er litt bevegelig!

3dje dimensjonen, hvilken dimensjon er det egentlig? Er det den dimensjonen hvor alt ble gjengitt flatt som flatbrød? Spørsmålet vil ha svar! Hvorfor giddet ikke 3D å runde det til litt da?  Den kunne ikke runde det til, siden den ikke hadde tankene som skulle til for å runde av!  Derfor må 'vi' nå flytte oss over til et annet sted, der de ihvertfall har noen flere brukbare tanker å by på!

Et strålende tall kommer fram.  Det er 5!  Dette var et annet tall, ja!  Se på den du, så klart fem-tallet skinner!  Hva står dette tallet for da?  Det er en høyere dimensjon enn både 3D og 4D, og dette tallet viser hvilken dimensjon Mennesket holder på å innstallere seg i nå. Her i 5D oppnår Mennesket vibrasjoner som vil gi en mengde nye og atskillig sprekere tanker enn de som ble utdelt i de forrige trinnene på stigen.

Nå skal Mennesket tenke tanker det ikke har tenkt tidligere - ikke i dette livet ihvertfall. Det skal tenke høye og veldig smarte tanker, tanker som skal skape mye moro og glede og fryd på Jorda. Nå skal også Mennesket forandre seg så det nesten ikke er til å kjenne igjen - det blir forresten slik når ordene liksom er som om de er på besøk bare og ikke hører til her. Vi retter ryggen litt når vi møter slike ord!

Så får vi se ... !

Tukáte

Ingen kommentarer: