søndag 9. oktober 2016

Utviklingsforløp

Alt som skjer på Moder Jord er reflekser av menneskenes gjøren og laden !    Det er vår egen oppskrift vi får tilbake.  Vi lever på Jorda uten at vi har lært på forhånd hvordan vi best kommer igjennom denne turen.  Det blir gjort feiltrinn og andre trinn som ikke har fått all verdens godkjenningsstempel, men det som skjer det skjer.  

Det vi må gjøre er å ta planetens reaksjon på sparket.  Vi får denne reaksjonen overlevert på mange forskjellige vis og den må alltid mottas med høyt hevet hode. Det er for seint å snyte seg når nesen er borte, heter det - og jo takk - dette er en smertelig erfaring de fleste mennesker har stiftet bekjentskap med.

Vi kan se på tida som er passert og krigene som er utkjempet - da tenker jeg på alle slags kriger!  Hvor var de kreative tankene og de gode idéene - kanskje var vi ikke så utviklet at vi hadde kontakt med de tankene i vårt indre.  Kanskje var vi så korttenkte og lite avanserte at vi slo om oss med Trump-tanker, for å si det slik!

Kanskje er det derfor vi reagerer på denne Trump-mannen idag, han representerer ei tid som for oss forlengst er ferdigtenkt og sendt over til lageret for ferdigtenkte tanker - altså gamle tanker.  Derfor får vi en så eldgammel følelse i kroppen når det refereres til denne Trump'n med de hinsides tankene - i denne tida. 

Nå tror jeg at jeg er inne på noe som er riktig tankegang - det kjennes slik nå.  Kanskje er det den utviklinga vi har gått igjennom som er slik at vi nå både kjenner og forstår mer eksakt det uuttalte.  Kanskje er dette den nye tida’s språk - det språket vi må lære oss nå slik vi lærte det gamle språket i sin tid i ung alder.

Tukáte

Ingen kommentarer: