søndag 9. oktober 2016

Duck eller Trump - kommer ut på ett?

Er det nødvendig av amerikanerne å la denne febrile mannen få mer spalteplass enn han allerede har lagt beslag på.  Verden har nå lagt merke til at de har gitt både spalteplass og forøvrig stort rom til denne arme stakkaren som ennå ikke har kommet seg ut av ørska.  Han er febril og ingen ser ut til å ense det,  enn si hjelpe han til rette vedkommende som er LEGEN.  Mannen trenger lege og det fort!

Han har et ansikt nå som er rødere enn den røde lykt.  Det lyser lang vei at han trenger hjelp, og ingen ser ut til å forstå dette av de som er rundt han og som egentlig skal hjelpe han ut av de farligste klemmene han setter seg i.  Det er ikke slik at det ikke er institusjoner nok til å hyse de trengende,   men det er den lille hjelpen til å komme dit som ikke dukker opp i dagens Amerika.


De vil heller ha glitteret og tullsnakket,  stråle-effekten og glansen som dusteri og forgyllet skitt kan oppvise.  De vil la humla suse,  spyfluene spy,  slangene forgifte og all denne dritten som enhver vet hva er.  La det suse, la folket tulle seg inn i skitt og griseri og la de for Guds skyld finne veien ut av det på egen hånd!   Da hjelper det ikke stort hva andre tenker og sier, for alle tror de STORE amerikanerne tenker de mest brukbare tankene!


Hadde det ennå vært så vel,  men slik er det da slett ikke.  Ingen vil si det til dem for da blir de så lei seg, så lei seg … !   Jeg tror og det med rette,  at de verste utgavene - for ikke å si utskuddene - fra den norske genbanken reiste over til Amerika og dannet grunnlaget for den populasjonen som antas å være amerikanere idag.  Vi får ganske enkelt våre egne gener rett i fleisen,  men idag heter de Donald - ikke Duck - men Trump!

Slik er LIVET!


Tukáte

Ingen kommentarer: