søndag 2. oktober 2016

Er det noe som omgir oss - eller … ?

Vi har mottatt så mange meldinger fra alle vinkler og i alle slags utgaver,  så det har gitt oss mye både arbeid og merarbeid å holde styr på alt sammen til alle tider.   Men det har vi greid og vi har også greid tolkningens krumspring,  så utbyttet har vært relativt stort hele tida,  synes vi nok alle sammen.

Har vi det klart for oss hva Himmelen egentlig er?  Om den er et sted på - eller over Jorda.  Hvor ligger den da i tilfellet?  På Jorda er vi avhengige av navn i alle varianter skal vi greie å orientere oss.   Alle navn er registrert og ordnet fra A til Å i våre store bøker og arkiver.   Hvem som veileder oss fra tid til annen,  vites ikke!

Men hva er Himmelen da - et sted i de høyere dimensjoner eller er den noe annet spesielt?  Himmelen er en sinnstilstand / bevissthet som vi,  hver for oss,  oppretter og eksisterer i uansett hvor vi har vært, hvor vi er nå,  eller hvor vi kommer til en gang i tida som ligger foran oss.


Vi har vært bosatt i en uvirkelig verden der vi har vært gjennomsyret av frykt,  overtro,    følelsen av skam,  skyld og for ikke å være verdig til kjærlighet eller overflod.   Det er andre som har fortalt oss hvordan vi skal tenke og handle,  og vi har gitt andre lov til å ta styringa over oss.   Vi har levd i en verden av illusjon!


Verden er designet for å være skarp og klar,  frittflytende og harmonisk og hvor vi krysser midtbanen med noen hindringer og utfordringer i veien;   en vakker verden av fred og rikelig med tid hvor vi kan gjenskape i samarbeid og harmoni med brødre og søstre på reisen;  et sted hvor vi koples til alle nivåer av bevissthet.


Tukáte

Ingen kommentarer: