tirsdag 29. mars 2016

Nå skjer det fornyelse og foryngelse!

Verden beveger seg nå inn i prosessen med fornyelse og foryngelse. Dette ses meget godt i de begivenhetene som skjer verden over i denne tida. Det er en høyere Lov som kommer til Jorda, men dette er vanskelig for menneskene å forstå fordi det overskygges av kaos som herjer på denne tida. 

Det arbeides på høygear utenfor vår rekkevidde med å gjøre alt klart. Menneskekroppene forandres til høyere versjoner av mer fortynnet form, men noen kjenner på en redsel uten å vite årsaken - det henger sammen med denne forvandlingen hvor alt utslitt som ikke tjener det høyeste gode lenger - skal bort. 


Alt det utslitte systemet skal bort og det som skjer er forbundet med at vi er på vei inn i ukjent territorium.  Hele verden er med på denne reisen, så alene er ingen. 
Vi kopler oss til Jorda hver dag, og det anbefales å stå på bakken å puste dypt og rytmisk en stund hver dag. 

Velsigne alt og alle, da alle trenger denne velsignelsen i en så turbulent tid - ikke minst Jorda. Noen kan kjenne varmebølger gjennom kroppen i denne tida på grunn av alt det som hender. Når dette skjer skal du vite at det er på grunn av at DNA-strengene blir aktivert og åpnet opp.  

Derfor blir det nok en god del rare symptomer som oppleves av mange nå for tida og det vil det fortsatt gjøre en god stund til. Ta det med godt humør og vit at det er ufarlig, men nødvendig. God tur ønskes til alle som en. Vi er med på en spennende reise alle sammen.

Tukáte
Inspirert av Hilarion


Ingen kommentarer: