lørdag 19. mars 2016

Fra Slaveri til Frihet

Global suksess - Spesielle historiske obligasjoner er flyttet - Verden er klar for en ny redelig valuta!  Nytt økonomisystem. Massearrestasjoner av bankfolk verden over har begynt.  Nye styresett -  NESARA i Amerika - GESARA i resten av verden. Gjeldsslaveriet opphører.

Radikalt skifte i bank- og økonomisystem verden over.  Voksende global velstand.  Kontakten med overflate-menneskene er økende. Bevisstheten er økende og endrende. Menneskene spiller en stadig større rolle i utviklingen. Vær på vakt for det som skjer rundt omkring. Samarbeid er meget viktig. Dette er svært interaktivt og skjørt.  Riket trenger full støtte. Menneskeheten kan ikke eksistere i samme virkeligheten som den kunne i staren av det 20 århundre.  

Verden er ikke lenger det Anunnaki startet opp. Traktaten av Ankara har endret dette opplegget i vår del av galaksen.  Jorda og Sola har fått nye oppgaver. Anunnaki sitt mannskap skal fjernes! Det vil skje mye nytt med oss mennesker.  Alt dette endrer vårt Rike til det bedre. Det siste tiåret har sett framveksten av en ny virkelighet. Vi møter også våre utenomjordiske forfedre og fullfører til slutt et oppgjør som startet for 13 tusen år siden i den siste tida på Atlantis. Vi er nå fysiske engler.  

Et halvgått løp er unnagjort i Oppstigningsprosessen, men mange ‘oppstigningssymptomer’ er å se de kommende månedene også. Mest konsentrert vil det bli i hode - nakke - og øvre del av brystet.  Hjertet og nervesystemet klargjøres for endringer. Det er tungt å være den vi ER nå. Opprøret avsluttes med status som fysiske engler.

'De oppstegne mestere’  er ei gruppe som holdt høyere mål og de har lært oss mye - deres visdom er enorm. Noe helt utrolig er i ferd med å skje nå - ikke glem det! 

Vi startet som feige, mørke atlantiere etter at Atlantis sank. Anunnaki var en som hadde store tanker om denne gruppa - det har vi slitt med hele tida siden.  Vi ble beskyttet av ei høyere gruppe som altså ble delaktige i denne prosessen. Vi forbereder oss nå for de siste etappene i oppstigningsprosessen.

Hjertet og nervesystemet klargjøres. Hjertet må justeres for å få inn de nye chakraene, samt å øke sin åpne kommunikasjon med det sterkt modifiserte hjertet. Endringene er til tider svært smertefulle.  

Endringene er påkrevet - vi har nå gjennomgått halvparten! Vi skal tilbake til en nådig tilstand. Dette er en masseoppstigning som er svært sjelden og som kommer etter en lang periode med misbruk fra mørket - fra Anunnaki's allierte. Det blir nå reversert. En ny virkelighet er klargjort. 

Vi er nå Stjernenasjonen av den Nye Jorda. Vær positiv og møt din indre glede! 

Sammendrag fra flere kilder.

Tukáte

Ingen kommentarer: