torsdag 17. mars 2016

Kort om det som kommer

Det er mye som foregår i disse dager - som i stor utstrekning blir holdt hemmelig av dem som er involvert. Det vil svirre sterke rykter om at en stor begivenhet snart vil forårsake at noen banker må stenge på grunn av forandringer som er på gang. Dette synes å være uunngåelig etter som disse bankene må bringes på linje med forandringene for å unngå totalt sammenbrudd.

Dette burde ikke overraske noen etter som forandringer finner sted hele tiden, men kanskje ikke av samme størrelsesorden som det nå forventes. Over alt omkring oss er forandringer på gang etter hvert som de gamle systemene blir ‘oppdatert’ slik at de harmonerer med den Nye Tidsalderen som nå har begynt. Vi har ventet en oppryddingsprosess som vil gi bl.a. massearrestasjoner av banker.

Med tiden vil vi være overlykkelige for dem som vil gi oss kontinuitet og tilstrekkelig inntekter til å leve et komfortabelt liv.  Det vil komme en ny valuta som representerer den virkelige verdien av hver nasjons økonomi.  På slutten av dette tiåret vil vi nok få se UFO også som kommer tilsyne.  Forøvrig vil det bli fullstendig slutt på gjeldsslaveriet - vi vil få se starten på en voksende global velstand.

Tukáte

Ingen kommentarer: