onsdag 16. mars 2016

Kryon - January 23, 2016

"Vi er omgitt av mye farlig," sier Kryon. Det er de små mikroskopiske egenskapenes liv han har i tankene, men det vil komme nye oppfinnelser som åpner enorme mulighets-områder som igjen vil være til meget stor hjelp for Mennesket.  Integrerer vi vitenskap, fysikk og kunnskap så vil vi få som resultat en klokere bevissthet!  

Planeten vil få en hittil helt ukjent tilførsel av vann i et hvilket som helst område.  Alt saltet i havet vil fjernes, samt effektive oppfinnelser ved bruk av magnetisme og energi vil være langt lettere å få tak i, samt full produksjon med fri energi. Befolkningsveksten vil ikke være et problem, da høyere bevissthet fører til visdom som løfter hele livet til nye høyder.

En dag vil vi se tilbake på det liv og levnet vi har vært igjennom, og tanken er uvilkårlig; “Hvor tåpelige vi har vært, hvor lite vi har forstått og hvordan har vi greid å overleve inni så mye dumhet?”  Så kan vi tenke på bevisstheten og spørre oss sjøl, vet vi hva bevissthet egentlig er? Kanskje vil vi i framtida utvikle instrumenter innen fysikk, som kan ‘se’ bevisstheten?

Nesten alt som innehar kvanteenergi har hver sine mønstre. Bevisstheten til hvert enkelt mennesket inneholder også mønster - et mønster som skifter når sinnsstemningen skifter.  Derfor kan vi også kjenne energien om den er mild eller krass - blid eller sint.  Forskjellene er store. De to største produsenter av menneskelig bevissthets-energi i par er;  'frykt og hat’  -  'medfølelse og kjærlighet'.

Tukáte

Ingen kommentarer: