søndag 6. mars 2016

Kanalisering forteller oss om den NYE tida som er på innmarsj

Kryon sier, at det å kanalisere ikke er noe mystisk og merkelig.  Nei, det bare virker slik.  Den som eier kroppen det kanaliseres igjennom, trer til siden.  Vedkommende er ikke en del av kanaliseringen på noen måte - det er bare kroppen som er utlånt.  Menneskets intellekt, utdanning og stemme, samt modenhet og visdom er med i sammenhengen, men selve meldingen kommer fra et annet sted. Vi kan kalle det en jevn strøm av intellektuelle tanke-grupper, sier han.  Kanalisereren åpner praktisk talt kroppen og gjennom vedkommendes pineal og høyere Selv kommer meldingene inn, pluss innhold, stemme og energier som er rundt vedkommende.

Under en kanalisering kommer energien i mange former.  Ikke alt er dokumentert som energi. Den jordiske vitenskapen er ikke der at den kan påvise alt dette ved målinger ennå. Det er fortsatt mer å lære. Både lyd og lys er tilstede, men vi mennesker mangler ører og øyne som kan oppfange dette.  En dag vil vitenskapen ha bedre innsikt i den esoteriske verden - mye er forklart lineært idag atskilt fra helheten, dette gjøres for spesialiseringen og effektivitetens skyld - det har altså sin pris!  Fysikk, kjemi, biologi og medisin læres som frittstående fag, men de er i slekt og skulle blitt forelest integrert fordi de virker sammen.

En dag vil alle kategoriene være integrert i universitetsutdanningen og da vil menneskene forstå dette - den esoteriske verden vil bli kjent av alle!  Uten denne integreringen, blir avslutningen på dette spørsmålet kun halvveis forklart og lært.  En måte å gjøre det på er å lære i  integrerings-trinn - men selv det mangler.  Ett funn fører til et nytt funn, men siden vi studerer isolerte områder for seg vil funnene virke motarbeidende.  Kjemi fører til mer kjemi osv.  Det er funn i hver av de uavhengige studiene som kun kan løses ved å bli integrert i andre. Vitenskapen har nettopp kommet på tanken om at megnetfeltet til planeten er nødvendig for livet på Jorda!

En komplett vitenskaps-person må rusle over grensene - ikke la seg stoppe ved grensen!  Det tok menneskene mer enn 20 år å oppdage at mer enn 90 prosent av DNA var data.  Når menneskene nå får NY bevissthet kommer også NY viten!  Det vil opptre en ‘vitenskapelig sunn fornuft’ som vil se verdien i å samkjøre studier som idag er atskilt. En dag vil komme hvor vi mennesker tenker:  Hva med matlaging f.eks. - om de enkelte delene ikke av og til ble blandet sammen? Svaret gir seg selv.  Tenk om ingen ville være i stand til å snakke språket vi er omgitt av - bare diskutere hver del !

Jeg anbefaler Kryon for alle som er
interessert i å følge med i nyhetene som kommer i denne tida!
KRYON - Channelling menu page
QUANTUM PATTERNING 

Ingen kommentarer: