torsdag 7. august 2014

Gjenforening

Den tida vi har tumlet oss igjennom i tusener av år, er nå i sluttspurten av sin siste syklus - også kalt 3d.  Vi er inne i det store skiftet over til en ny Tidsalder.  Dette skiftet har også med høyere eller hurtigere omdreininger å gjøre. Vi aner det er noe mer, noe vi føler vi ikke får tak i, men vi strekker oss utover og innhenter det nesten ...  Slik oppleves det nå, men vi kommer nok til å fornemme det på en mer merkbar måte snart. Det er spennende å strekke seg ...   

Vi avslutter det gamle og er i starten av det nye, fullt opplyste!  Det nye ukjente som vi forventer oss så mye av, er en flunkende NY Tidsalder!  Den nye Tidsalderen skjuler også evnen til varig fred. Om noen absolutt ikke ønsker å være med denne gangen, så er det fritt valg til å gjøre som en sjøl vil. Dette er det den enkelte av oss som bestemmer.  Nå avsløres illusjonen litt etter litt. Tida som vi kjenner den - og slik vi har brukt den, er også illusjon.

Det er viktig å alltid være åndsnærværende og å beholde roen, for på den måten kan vi også være gode forbilder for andre.  Vi må venne oss til at det fra tid til annen koker litt rundt omkring ved store endringer, men det er ikke noe vi blander oss inn i. La det koke!  Det er om å gjøre for media å fokusere på det mest ekstreme i enhver situasjon og spesielt nå når det skjer så mye uvanlig med alle. Folk med liknende vibrasjon tiltrekkes hverandre og glir naturlig inn i liknende miljøer.

Takket være at vi vet hva som foregår, kan vi også være til hjelp der det foregår.  Ikke alle sitter med den insidekunnskapen som andre gjør, og da er det bare rett og rimelig at de som vet mest trer støttende til - ved eksemplets makt.  Innerst inne vet nok alle hva som er på ferde, og vi vet vel også at vi alle har vår egen spesifikke bane å følge.  Alle er vi ganske sikkert der vi så noenlunde mente vi skulle være på denne tida, vi henger på energien og blir med i dragsuget.

Vi vet også at vi er gruppesjeler som har inkarnert samtidig i denne tida for å videreutvikle oss på Jorda.  Det er fullt av hjelpere rundt omkring, så vi må holde motet oppe og tilliten på topp - alt ordner seg.  Vi lærer noe viktig nå, vi ser at det er samarbeid som er Alfa Omega for alt og alle.  De Mørke merkes ikke så mye lenger, det skulle bety at de har fjernet seg eller blitt fjernet.  Håper at alle merker at bevisstheten øker jevnt og trutt, en endring alle kan følge med på.

Vi får følge med på det nye som skjer, det nye som tar plass, det nye som treffer oss og det nye som vi vet og kjenner tilhører oss.  Vi tar det til oss, gjør det til vårt og søker så godt vi kan å holde øyner og ører åpne for nye innspill og utspill.  Dette er tida vi har ventet på, nå er den her og vi tar den i bruk så fort vi har akklimatisert oss og alt ligger til rette for videre gang over vårt eget sletteland.  Snart er vi der vi skal være, snart har vi samlet de som vibrerer på samme nivå.

Tukáte

Ingen kommentarer: