søndag 10. august 2014

Vi endrer verden - Ann Albers Visions of Heaven - Messages from the Angels.

Det er nå krangel på det jordiske planet mellom energien på høyre og venstre side, men under dette er det bare én kjærlighet.  De samme kreftene er vi alle født med og gir beskjeder til hver dag.  Alltid er det noe vi ikke liker med oss sjøl, og det ville vi svært gjerne ha endret på.  Derfor er det ofte slike utbrudd i vårt eget indre hver dag. Det er da ikke så rart om det slipper ut en gang i blant og blir synlige for oss, så vi ser det i spill?  Slike tanker er Ann Albers inne på i sitt siste innlegg på denne siden; Ann Albers Visions of Heaven - Messages from the Angels.

Spørsmålet er om vi alle sammen er villige til å ta rev i seila og være like glade og fornøyde med hele oss, alle delene våre,  Både de vi gjerne kunne tenkt oss en form for oppussing av, og andre som kanskje trenger litt sterkere flikking.  Enkleste måten å bøte på dette, er å bestemme seg for å være like glade i alle delene som utgjør oss i helfigur - indre som ytre.  Ikke gjør noen forskjell på vår indre kong Salomo eller vår andre innebygde som vi ikke kommer utenom - nemlig Jørgen Hattemaker.  Gi dem begge den samme dose kjærlighet for vakta de med flid passer hver eneste dag.

Det er ikke den verste tida å være på Jorda dette, for vi får følge den utrolige transformasjonen som skjer med alt og alle.  Det vanskeligste er å bli hengende igjen i de gamle strukturene (i tanken) når de i virkeligheten skiftes ut nå.  Det er ikke bare strukturene som skal bli nye, men det kommer nok til å bli rusket opp i selve ordene også - og tankegangen ikke minst.  Vi må sikkert legge litt energi i å forstå at alle mennesker henger sammen energetisk, dermed snakker vi om at vi er EN samtidig som vi er milliarder. La følelsene strømme gjennom kroppen på en sunn måte.

Tukáte

Ann Albers Visions of Heaven - Messages from the Angels.


Ingen kommentarer: