onsdag 25. august 2010

Vi opplyser Illuminati ...

http://www.matthewbooks.com/mattsmessage.htm

Nå er det nok rett før den tredje, og avsluttende, finans-bølgen kommer - hva det nå vil føre til denne gangen. Skal Norge ligge som en Krydderøy midt i det finansielle virvaret? Lukk øynene og se for deg verden og jordkloden badet i lys - vi trenger det og det hjelper stort. Ikke minst - vi sender mye lys til Illuminati - vi vibrerer oss sammen med Illuminatis lave energi og snur den - dette hjelper!

Dette sa Matthew for halvannet år siden: "Af primær bekymring er den globale økonomiske krise, hvilken vil blive dybere, som en dominoeffekt fra den stadig værre situation i USA. Det ville være en stor uretfærdighed at give jer falske forhåbninger om, at dette anliggende hurtigt kan blive løst - en situation af en sådan gennemtrængende størrelse kan ikke blive vendt om igen med hast, og den vil fortsætte med at give vanskeligheder for mange mennesker. Finansielt blodbad var Illuminatis hensigt, men udkommet vil ikke blive det, som de havde planlagt: De forventede at føje til deres kæmpeformuer ved yderligere at stramme deres kontrol over bank- og handelsverdenen, investeringsselskaber og skatter. I stedet for er de blevet vidne til en total destruktion af deres korrupte system, som gennem århundrederne spredtes som et net af pigtråd rundt om planeten. Ud af den nuværende hvirvelvind vil der fremkomme et økonomisk system med ærligt lederskab og en retfærdig fordeling af verdensressourcerne.

Under denne overgangsfase fra det gamle til det nye, kan nogen assistance komme fra regeringer fra by-niveau helt op til nationalt niveau, men det er den samarbejdende bestræbelse indenfor familierne, nabolag og små samfund, som vil være de mest pålidelige, støttende og tilfredsstillende. Vi tilskynder jer, der har midlerne til det, at gøre det, del penge og plads med dem, som har behov for husly, brændstof, praktiske ting og transport; og ja, under alle omstændigheder, hvor vejr og typografi tillader det, lav haver og tilskynd andre til at deltage i fødevareproduktionen, samvirkende butikker lige såvel, som at bytte mad for tjenester.

Den afgørende ting er, hold jer borte fra frygten! Vi minder jer igen om, at da I valgte at deltage i denne foreliggende betydningsfulde tid, bød I den økonomiske kollaps velkommen, som en forudsætning for kommende reformer, og I var følelsesmæssigt, åndeligt og intellektuelt velforberedte for succesfuldt at håndtere denne midlertidige periode. Selvom I måske ikke indser, at jeres sjælsniveau forberedelse tjener jer godt, så ser vi det! Vi ser en lysere ånd af delen og en fornemmelse for enhed end nogensinde før. Det økonomiske oprør har resulteret i en dybere bevidsthed om velsignelser og følelser af taknemmelighed: medfølelse i større grad overfor mennesker, som er underprivilegerede og ikke har det mest nødvendige og som ikke har frihed; dele med de trængende i stedet for med familier og venner som har nok; og stigende antal af mennesker med dybfølte ansvarsfølelser overfor arbejdet mod trivsel for alle. Hver eneste tanke, følelse og gerning relaterede til denne form for aktiviteter tilføjer lys til den kollektive bevidsthed, som til gengæld bringer fordele for alle sjæle på Jorden."

Ingen kommentarer: