mandag 9. august 2010

Programmert - Indoktrinert - Hypnotisert - er bare noen kjennetegn ved det menneskelige sinnet.

http://www.crimsoncircle.com/Home/

Sinnet er svært programmert, svært programmert, sier Adamus. Sinnet er programmert og indoktrinert med et bestemt sett informasjon, forskrifter og regler fra livstid til livstid. Sinnet er skapt for å være mottakelig for indoktrinering og har som hovedoppgave å styre og administrere og manipulere tankene og aktivitetene til menneskene. Kanskje de fleste tenker på massebevisstheten som noe edlere. Måten massebevisstheten fungerer på akkurat nå, sier Adamus, er at den har sine tentakler inn i alle mennesker på Jorda og også andre mennesker, og er infiltrert av utenomjordiske og engler, og kontrollen fungerer ved en intens manipulasjon.

Folket er helt hypnotisert og hver og en vet dette og føler det. En del av dere har i årevis vært i opprør mot det i dette livet, og det har pågått i mange, mange liv før der. Adamus ber oss være mer aggressive, mer bestemt og å finne flere valgmuligheter for å komme oss ut av massebevisstheten, formelig sprenge vårt eget sinn-lås. Han sammenlikner det med å bo i en bygning nesten helt uten vinduer og uten utgangsmuligheter, og all informasjon er sterkt kontrollert. Hvordan kommer en seg ut av denne bygningen? Jo, det er enkelt, sier beboerne, du kan bare gå over gata til den andre bygningen, for å få et pass som du må ha for i det hele tatt å komme deg ut av denne bygningen!

Jeg oppfordrer alle til å lytte eller lese alt fra Adamus, for etter endt lesing er innsikten steget mange hakk. Det hører med til denne beretningen at bygningen det er snakk om, alle andre bygninger, bevisstheten og massebevisstheten, programmeres, indoktrineres og hypnotiseres av den enkelte. Det er ingen andre som har ansvaret for dette - ansvaret er mitt og det er ditt.

Ingen kommentarer: