onsdag 5. mai 2010

Hva kan vi forvente i mai 2010?

Metaforen denne gangen er en gammel og rusten værhane: Energien i mai kan sammenliknes med en gammel værhane på taket av en bygning. Den endrer seg med vinden, og slik vil mai oppleves også. Best som vi er på veg et sted, er vi på veg i en helt annen retning - bokstavelig og i overført betydning. Mange nye energier kommer inn i fra alle kanter og påvirker det livet vi lever, det krever at vi senker tempoet og roer ned. Se på livet i vidvinkel-perspektiv. Hvor har vi vært. Hvor vil vi gå. Hva betyr den endringen som skjer i verden, for meg. Ikke gå inn i nye aktiviteter denne måneden. Gå igjennom gamle forpliktelser mot midten av denne måneden.

Det aller beste i denne forandringens tid er, at værhanen alltid er plassert på det høyeste punktet. Det gir et rundskue av dimensjoner. En enestående mulighet for overblikk og utsyn. Bruk den tida som er nødvendig og se på livet fra dette perspektivet.

Hvilke dager kan være viktig å merke seg. Dagen idag og i morgen kan brukes til å sove i - det går mye energi til det underbevisste - og systemet forøvrig er fullastet med informasjon. Sørg for god jording.

Energien vil bli lysere etter hvert som vi kommer til den 9. og 10. i måneden - det vil føles som om lyset blir slått på. Bruk tida konstruktivt. Det kommer flere 'åpningsdager' 22. og 23. - følg intuisjonen og vær bevisst til stede. 2010 er generelt et utfordrende år, det er vi allerede klar over. Det er året hvor sannheten vil fram i lyset - utfordrende, men frigjørende også. Se på mai måned som crux av alt. Det kan være overveldende med all sannheten - ikke fortvil og ikke skap drama - vær observatør. I juni blir alt tydeligere. Lykke til.

Ingen kommentarer: