søndag 17. juli 2016

Siste melding fra Horisonten!

En urolig tankegang hersker nå mellom den gamle orden og de som ordnet en ny bestilling av virkeligheten.  Denne fastlåste situasjonen er i ferd med å bli løst.  Det er mye som kan inntreffe slik at den raskt snur, men inntil videre blir nåværende tilstand holdt.  Vi velger inntil videre å se slike halvseire som tegn på bedre tider for alle.

Vitale deler av det gamle økonomiske systemet holdes fortsatt på plass, og de mørke tvinges nå til å slutte seg til våre krav.  Snart kan NESARA settes i full drift.  Nå kan vi ganske snart få se en hel rekke teknologier bli offentliggjort.  Dette har vært gjemt for oss i mange tiår.  Vi beveger oss nå fra begrensninger til å bli et svært bevisst vesen.

Prosessen med å avsløre de første fonnene er også startet og har kommet godt igang.  Dette arbeidet skulle vært gjort forlengst, men bedre sent enn aldri.  Det er grunn til å være svært takknemlig for at de ulike prosedyrene nå er i arbeid og snart viser sine resultater.  De er i ferd med å bli manifestert over hele kloden.

Tukáte

Ingen kommentarer: