onsdag 13. juli 2016

Melding til FB og mine Facebook-venner !

Det er svært beklagelig at livet til mine FB-venner ser ut til å bevege seg over spektere som jeg ikke har det minste peiling på, men som av ulike årsaker setter meg i mange pinlige situasjoner.  Jeg har en navneliste som har oppstått helt av seg sjøl og fullstendig uten min hjelp.  Denne lista har en forkjærlighet for de bevegelige undere, den lever sitt liv under ett valgspråk;  "Jeg gjør som jeg vil!"   

Noen av dem som faller ut av denne levende lista, blir spørrende i første omgang.  Hva er det jeg driver på med?  Er vi ikke venner lenger - og hvis vi er det, hvorfor da slette navnet mitt?  Saken er ganske enkel - jeg har ingen kontakt med denne navnelista - tør nesten ikke kaste et blikk på den.
Denne lista har oppstått uten min hjelp, lever sitt liv uten min hjelp og fornyer seg uten min hjelp.


Når så alt dette bestemmer seg for å leve sitt eget liv slik - ja da - ligger jeg tynt an!  Navn på den omtalte lista forsvinner og kommer tilbake og har det sikkert svært morsomt, mens jeg spiddes når jeg mangler eksakte svar. Hvorfor er jeg slettet?  Lyder spørsmålet med rette.  Før jeg forstår noe av det hele, er farten på samtalen ganske formidabel og min uvitenhet gis ikke de beste muligheter. 


Hva alt dette allerede har skapt av rot og misnøye og tapte vennskap, iltre samtaler osv. - det orker jeg rett og slett ikke å tenke på.  Det virker så uoverkommelig å få orden på dette.  Jeg har til og med sittet foran dataen og sett at den omtalte lista spretter til, sletter navn eller kanskje den legger til navn - og det helt uten at jeg er i nærheten av å skrive eller på annen måte røre maskina. 


Jeg aner ikke når mitt navn spretter verken hit eller dit på andres lister!  Men de andre har hele mitt FB's bevegelsesmønster på rams i sitt system!  I allefall føler jeg meg plassert i en ‘rottefelle’ nå - jeg har vær så god å svare på spørsmål om denne nye bevegelsen som har sett dagens lys på min FB og som virker slik at folket spretter i taket og jeg filleristes!   FB!  Finnes det et svar på dette fenomenet?


Tukáte