tirsdag 12. juli 2016

Forandringens fryd og jammer i 3D - Nå gjelder det 5D !

Jorda er i forandring, men mange av oss klamrer oss til det  gamle og vante. Vi slipper ikke taket.  Vi holder på det som var,  det som har gjort nytten så lenge. Kanskje vi ikke forstår at den forandringen som nå river og sliter  har sin rettmessige plass og skal gjøre akkurat det - rive og slite i oss.  "Vil du være med så heng på”. 

Du må gjerne takke det gamle for godt samarbeid og enorm tjenestevillighet. Alle har vi hatt god nytte av det gamle systemet, men nå skal vi imidlertid legge det bort det som var så nødvendig på den gamle ‘ruten’.   Nå blinker det NYE - ikke i det fjerne, men rett ved siden av oss.  Vil du være med, og det vil du vel - så hopp ombord.

Det er selve Livet, som ber oss gripe denne muligheten.  Dette er slike overganger som følger alle de endringer som har skjedd opp gjennom tidene. For ikke å krølle det alt for mye til for oss sjøl, legger vi godviljen til.  Vi prøver å forstå hvor nødvendig det er for oss - for meg, at denne endringen skjer uten alt for mye dissens ala skal skal ikke.

Somler vi av en eller annen grunn - kanskje redsel eller bare tøys som gjør at vi ikke kan bestemme oss så opplever vi at vi stadig synker dypere ned i det seige  som klamrer seg rundt oss.  Du mener kanskje at du ikke vil slippe taket fordi det var så enormt bra for akkurat deg!  Da er spørsmålet?  Hvorfor ikke velge det nye?  Forstå at endringen er uunngåelig!  

Det er ikke mulig for deg som er 90 prosent vann - å stå stille!   Det eneste som hjelper er å slippe taket i det gamle livet ditt.  Slipp tanken på alt det som har vært, slik at du kan si deg villig til å ta imot det nye livet som banker på.   Si ja takk til det nye og vink farvel til det gamle - fordi du har ingen annen mulighet!

Tukáte

Ingen kommentarer: