torsdag 1. oktober 2015

Hva slags regjering har vår norske Moder?

Den sittende regjering bruker tydeligvis den fantasien og kreativiteten de har, og det gir mange rare svar.  Nå har de tatt et grepa tak i Søndagen som sådan, og vil ha slutt på dette tullet med en helligdag i slutten av uka.   KrF-gutten skjelver i de smale bukselåra ... !

Hva har vi bruk for helligdag etter, sier de rundt kaffebordet i Høyre, samtidig som noen skriver ned matpraten og bestemmer at dette skal hele Norge værsågod få fordøye - og det fort.  Helligdagen skal bort og kristendommen skjelver.

Men det er ikke bare kristendommen som får seg en kilevink, det får lønningene også - en skikkelig ytre høyre og vekk me'n.  Ska' det vær', så ska' det vær', sånn er det. Sanner med sine milde blå vil ikke bli lurt av smarte arbeidere som ikke leverer.

Om tittelen er sjef aldri så mye, så vil Sanner straffe, og straffe ganske hardt, om noen prøver seg.  Hvis de sluntrer unna leveringen f. eks., da kommer Høyres lange arm og tar deg.  De må levere absolutt maks eller så kan de ikke brukes når Høyre sitter i sjefsstolen.

Men ikke bare dét - Høyre vil betale klekkelig til de som yter mer enn de skal - de skal få dugelig over lønnsmålet, kan en lese på linjene i nettavisa.  Høyre har nok laget seg et slagord som står til fullskala beundring - lager du skillet både stort og vidt, så er 'gullet' ditt!  

Nå skal det gjøres forskjell på folk så det forslår. Idiotiske typer tror de er noe helt på egen hånd? Har ikke hørt det verre, sier hun som akkurat nå er i FN for å runde av denne bestemmelsen. Hareide legger hodet på nakken og kikker helt tilfeldig 'oppover', men hører og ser ikke noe ...!

Det heter ikke ilddåp for ingen ting - det ligger harde og varme realiteter bak dette utsagnet - ha det helt klart, du lille venn - hviskes det rundt omkring i  korridorene. Den lille vennen har lært seg høflighet fra den strengeste boka som er å få tak i ... . Det knyst ikke mer i han.

Tukáte

Ingen kommentarer: