mandag 26. oktober 2015

5. dimensjonen rommer komplett bevissthet - men hvordan var 3D ?

Det er så mye å skrive om, å mene noe om.  Hvorfor er det slik at vi hele tida må mene noe om alt det vi treffer på vår vei gjennom livet - smått eller stort - kom her å bli endevendt. OK?

Ja, jeg kommer så fort jeg kan. Vri og vreng meg og se hva du finner som er verdt å trykke enda lenger ned eller kanskje det er noe som med litt velvillighet kan heves en smule?

Svar på slike spørsmål vet vi jo ikke før vi har tatt en grundig sjekk. Denne omsnuingen er så avhengig av humør og eventuelle andre treff i de siste minuttene - dette gjør oss forutinntatt av en eller annen grunn.

Da blir svaret formulert deretter. Slik er det dag ut og dag inn, ordenspolitiet arbeider på høygir og vel så det.  Siden det å være ordenspoliti krever god dømmekraft så er det ikke hvem som helst som kan være dét politiet.

Det hefter så menn ikke i en slik jobb! Vi er våre egne sjefer og dermed er alt dette en meget enkel operasjon på Livets landevei. Det er heller ingen søknadsfrister eller liknende å henge seg opp i.

Nei da, denne sysselen er noe ethvert menneske har i sine gener. Undersøk, undersøk alt som utenfor deg befinner seg, husk du har et helt liv å passe på, og det skal passes og ikke sløses med - bruk på / av knappen!

Intetanende kommer vi seilende inn på Jorda og ofte tar vi av fra den akkurat like intetanende.  Vi vet ikke hva Livet er for noe etter et Liv - hva var vitsen, poenget om du vil.  Best å ikke forstyrre tankene - de har lagt seg til ro ...!

For en agenda - eller sakliste - som vi også kalte det en periode. Ja, for en sakliste! Ta en sveip over dagen, mens du likevel driver med noe rituelt - påkledning! Er kroppen noen gang blitt spurt om den liker å pakkes inn - når eieren pakker seg ut?

Nei da. Neddyttinga starter med det samme øynene åpner seg! Atter en ny dag med gammel agenda.  Alt er som før. ALT! Du kjenner det mennesket som våkner - du kjenner stedet vedkommende våkner på - du kjenner til enhver flik fra før.

Så - hvorfor våkne egentlig - ja, det kan du spørre om.  Hvorfor våkner vi - fordi det er Livet det! Vi sovner. Vi våkner. Vi spiser. Vi omgir kroppen med klær. Vi dytter ned det som skal den veien og vi hever en smule det vi synes er langt nok nede.

Hva var det som stakk oss den gangen da vi absolutt måtte melde oss på denne turen - turen til 3D?  Fikk vi oppgitt riktige data om det Livet som ventet oss?  Det er ikke sikkert, men kanskje vi mottok noen blår som kom vår vei?

I allefall så er turen unnagjort og hva har vi egentlig lært?  Spør ikke meg - jeg har liksom levd i den samme gode tro som resten av menneskehopen - glad for at vi har Livet i allefall ... !  OK - dett var dett.

Etter en slik konklusjon drysser det spørsmål ned på arket mitt. Skulle vi legge ut på denne turen kun for å lage en konklusjonen om;  hva har vi igjen for det som er investert - noen synes mye, andre mindre, men alle noe. Jeg vet ikke!  Blir 5D bedre? Ja, jeg tror det!

Tukáte

Ingen kommentarer: