fredag 2. oktober 2015

Adjø ILLUSJON!

Nå er vi snart helt kvitt illusjonen som så iherdig har hengt rundt oss i tykt og tynt gjennom generasjonene. Illusjonen som har tildekket og sørget for at vi ikke fikk se det som virkelig var, men fikk blår kastet i øynene gjennom hele marsjen som vi har holdt på med. Ja ja, men nå er det snart slutt på dette skuespillet som vi så inderlig vel kjenner til, men ønsker å bli kvitt. 

Ta det bort og kom aldri tilbake med det mer, la falskheten drukne der den hører heime. Falskheten har gjort nok skade fordi den alltid har hatt så mange klakkører på Jorda i tida Jorda og vi svevde i Tre-dimensjonen. Nå er vi FRI ! Vi er Fri og vet egentlig ikke hva dét vil bety. Fri - fri fra hva, spør vi? Fri fra tredimensjonen, ja, men hva vil det si - er det ikke bare noe som sies uten at det merkes egentlig der vi er og tenker våre tanker?

Friheten vår ble fanget den gang Anunnaki kom anstigende og syntes Jorda var et passende sted for han å slå seg ned. Han likte det han så - grønne daler og store vidder og et folk som var åpen og mottakelig og ønsket han velkommen.  Det var vi som ble fanget og det er fra dét fangenskapet vi nå er FRI. Skjønner? Nå har vi levd og levd i fangenskap og tilslutt trodde vi fangenskapet var det egenlige livet - og det aller beste tross alt.

Slik er det ikke, fangenskapet er ikke det beste. Fangenskapet er det verste, men nå skal vi få oppleve det beste. Nå skal vi tilbake til slik vi var da Anunnaki fant oss her og ble helt fra seg av glede over det han fant. Nå er det igjen vi - Menneskene - som skal råde på Jorda.  Vi går stadig tilbake til slik vi en gang var. Vi merker at alt er i endring og spesielt skjer det store endringer i tenkning og fundering. Tankene kommer i annen innpakning nå!

Vi er akkurat ferdig med 28. september - en merkedag hva nye hendinger angår. Jeg merker mye som er i endring, men akter ikke å skrive så mye om det ennå.  Jeg er go'venner med SaLuSa og får mye bekreftet av han. Det vil nok bli skrevet mange nye snutter for Bloggen i tida som kommer. Det er mange som kanaliserer nå for tida. Jeg tror det er menneskenes Alter ego (vårt andre Jeg) som tar kontakt. Kan det være mulig? 

Men i tillegg er det lysvesener fra våre dimensjoner som tar kontakt. De vil fortelle oss sannheten, synes vi skal slippe å sveve i uvitenhet lenger. Samtidig som vi, menneskene, våkner opp og forstår hva dette dreier seg om, så fyller vi Jorda med LYS. Vi setter fra oss våre aha-øyeblikk som små lys utover Jorda, så snart ser Jorda ut som en 'bursdagskake' full av blinkende små lys. Tenk deg det synet!

Les gjerne hva SaLuSa skriver 2. oktober 2015;
Website: Tree of the Golden Light
http://iamsalusa.blogspot.pt/

Tukáte

Ingen kommentarer: