lørdag 16. mai 2015

'Je e forbanna', sa Røkke og hermet Brustad, men det er alltid aktuelt å bli forbanna ...!

Ja, det er tilstander nok til å bli 'forbanna' i - eller for - men det er tross alt lettere sagt enn gjort å bli 'forbanna' nå - før var det omvendt!  Det er avisbudet i Tverrveien som har fått meg mest forbanna! Hvorfor kommer ikke dette budet med alle avisene jeg skal ha? Hvorfor må dette budet tukle med mine aviser så å si daglig? Hva feiler det vedkommende?  Kanskje vedkommende har en indre trang til å bestemme over oss avis-mottakere?

Noe har skjedd, og hva er det?  Jeg vet hva det har ført til, men jeg vet ikke hva det er som har tatt fra meg avisa og den evnen jeg hadde i stort monn tidligere. Til å bli forbanna! Noe har skjedd og egentlig så tror jeg det er i energien det har skjedd. Jeg tror dessuten at vi styres av energi. Ergo; Det er vi som blir styrt. Det er ikke vi som styrer. Alle har kanskje opplevd at slike helt private vedtak ikke holder når det røyner på!

Nok om dette avistilfellet. Det er andre tilfeller som kan gjøre en stakkar helt dåneferdig av medlidenhet over noe som gjør atter andre forbanna. Nå går mine tanker til de stakkars pingvin-ungene i Ålesund. Tenk at dagens ungdommer ikke har mer vett å vise oss andre etter endt skolegang - enn totalt idioti. Tenk at de er så bortreiste at de stjeler små baby-pingviner for at de - fugle-babyene - skal gå inn i den sikre død!

På videoen som ble sendt fra dette stuntnummeret til røverungene i Ålesund, deltok det også jentunger - og tenk det! Jenter som kanskje sjøl skal bli mødre, er med på å rane barna fra andre småbarns-mødre som nå leter etter barna sine i omegnen der de ble ranet fra. Det er så hesblesende forferdelig dette, at det er egentlig ikke til å fatte i sin dypeste forstand. Vi er tross alt bedre vant med at det er gutter i den alderen - som ikke tenker!

At jentene nå er falt så dypt som de har vist at de har - det må være en øyeåpner for oss voksen-generasjonen. Den oppvoksende ungdoms-generasjonen, jenter som gutter, har en tankegang som gangstere kan misunne dem!  Hva har dette å si for den utgående generasjonen - for oss voksne?  Det har mye å si - mye negativt å si for den voksne delen av samfunnet.  At også jentene nå har slått lag med guttene i så måte - er forferdelig!

Nå er det ingen som tenker - tenker positive tanker lenger for de andre i samfunnet som trenger slike tanker også. Nå er kvinner og menn fordypet - i og på - de samme premissene som bare den ene halvparten av samfunnet tidligere har regjert. Nå har en årgang jenter vist at de forstår en spesiell utdanning - gitt dem av samfunnet - som en inngang til tortur og trakassering av atter andre grupper i samfunnet som egentlig trenger det motsatte.

Dyra i et samfunn er ei gruppe som er avhengig av menneskenes gode vilje - ikke av deres onde vilje. Dette har jenter tidligere forstått, men nå har de kastet denne tankegangen og denne gode viljen på 'båten'.  Nå er det fritt fram for deres dårligste vilje, deres dårligste påfunn, deres dårligste og mest hesligste ideer som de kan hoste opp for å slenge i ansiktet på sine medmennesker og på samfunnets dyr. Det er takk for skolegangen som er gitt dem!

Det er så mange som blir bedt om å skamme seg i våre dager - det virker som om den oppfordringa er gull verdt nå. Skam dere jenter for at dere lot dere synke så dypt og inderlig inn i gjørme og skitt. Skam dere for at dere takker for noe dere har fått - på denne måten. Skam dere for at dere ikke trekker fram et annet vett og bruker det. Skam dere for at dere, som takk, lar dere vise fra deres styggeste, deres hesligste og deres mest gyselige sider.

Tukáte

Ingen kommentarer: