søndag 17. mai 2015

Anunnaki avslutter sin virksomhet i samfunn etter samfunn nå!

Det er fullt opp av spor etter Anunnaki i et samfunn som vårt.  Når skal alle sporene etter dette mørke innslaget i samfunnet slutte å vise seg? Når kan vi si oss ferdig med dritten som til nå har herjet fra øverst til nederst i samfunnet vårt og i alle andre samfunn rundt omkring på denne kloden? I flere tusen år!  

Ja, i flere tusen år har denne figuren lusket omkring i hjernevinningene til menneskene på Jorda - spekulert ut dritt som etterpå ble slynget ut over folkemassene som større og mindre kriger.  Slik har dette vesenet holdt det gående, men nå er snart siste strofe i siste verset ferdig utholdt og da - farvel for alltid og kom aldri tilbake.

Nå slettes sporene som var de satt i snø. Nå vaskes de bort over land og sjø. Nå er det de nye sporenes tid som inntar arena etter arena. Dette er virkelig en gledens tid. Dette er den store gledesrusens tid i bygd og by - i de ytterste avkroker og de innerste viker.  På de høyeste topper og i de laveste riker. 

Nå tar krigshistoriene over for krigene - nå tar historiens sus over for alle geskjeftene som tenkes kan fra krigen mellom mann og mann og vreden fra tann til tann. Ingen kan si seg fri, men alle skal gi seg ti' til å kvitte seg med skamma si'.  Det skal rundvaskes i bygd og by - det skal luftes i skuffer og skap.

Verden skal endevendes og skylles - verden skal vaskes og dusjes - verden skal renses i alle viker og kroker, Verden skal framstå plettfri og dydig, ferdig til bruk for nye og helt annerledes generasjoner.  Verden omkalfatres og stokkes - deretter settes den sammen igjen slik at bildet blir plettfritt og splitter nytt til bruk.

Værsågod mine damer og herrer - værsågod mine barn - værsågod mine slekter og værsågod mine dyr - mine beste grupper blant alle grupper - menneskene er som andre dyr, fra samme riket og prøver og feiler i en feilvendt verden, snart der oppe og like fort der nede. Dette er dyreriket i sitt spill.  

Så kan vi kanskje hilse et helt nytt samfunn velkommen, plettfritt og uten Anunnaki og også uten Anunnakis medhjelpere - de drives nå ut av denne dyrehagen som heter Jorda - i flokk og følge.  Noen skal sette bo igjen på denne kloden for 'ente gang - og denne gangen blir det forhåpentligvis et lengere opphold enn noen gang tidligere.

Tukáte

Ingen kommentarer: