fredag 29. mai 2015

Hvordan går det med ryddesjauen?

For at vi skal forstå det nye fullt ut, må de gamle strukturene i oss og i samfunnet forøvrig brytes helt opp og forkastes - det er det som holder på å skje rundt oss og i oss.  Etter hvert som denne oppryddinga blir mer rutine, vil det sikkert gå radigere. 

Vi må også huske på, at intuisjonen vokser fort i denne tida - mer enn den har gjort tidligere. Det at intuisjonen vokser så fort er det aller beste for oss, for det er intuisjonen som er veisiseren vi er avhengige av for å bygge den verden vi skal ha hver enkelt, og intuisjonen veileder oss i den retninga våre behov får størst utbytte.

Alt klaffer som fot i hose alltid. Det er ikke noe som skjer tilfeldig. Alt er gjennomtenkt, klargjort og forberedt på å finne sin egentlige plass nå i denne tida. Tenk på at du er uforgjengelig! Hva enn som skjer, så kan du ikke bli ødelagt for evig og alltid. Uforgjengelig er uforgjengelig og ikke noe annet. 

Vi lever fortsatt på den samme gamle 3D-Jorda, men vi blir stadig tilført nytt Lys for vår personlige utvikling. SaLuSa sier at en av endringene nå er at vi blir opplyst om sannheten i vårt vesen. Vi er ikke kroppen vår, men et Lysvesen som stadig vekk blir minnet om at tålmodighet er viktig.

God ryddings! 

Tukáte

Ingen kommentarer: