tirsdag 26. mars 2013

Vi er den første Bølgen

Vi er den første Bølgen. Mye av det som har vært interessant for oss, er det ikke lenger. Hva ligger bak og styrer dette? De mennesker som var interessante, er nå kjedelige.  Det vi en gang likte, føles livløst. Vi skaper myter i denne oppvåkningstida. Historiefortellerne skapte sin 'sti' gjennom beretningen, endret den litt, så den ble mer hensiktsmessig. Sannheten ble alltid mer fiksjon enn virkelig. Overgang til New Age vil bli en fantastisk historie for dagens barn, når de fortsetter fortellingene. Det som nå er sannhet, vil bli blåst opp.

Livet kan sammenliknes med livet på en arbeidsplass.  Nytilsatte vil alltid endre rutinene i tråd med sitt lynne og opptreden. Det krever mot å gjennomleve denne tida, til tross for at det ikke føles slik. Om noen generasjoner vil verden igjen oppleve en endring. Vi forstår nok ikke vårt mot nå, så det kan komme dager da vi ønsker å sette strek over drømmen. Ikke fordi den er uekte, men fordi vi er lei. Følelsen av ensomhet vil alltid oppstå i første Bølge av noe. Redselen for at vi har gått for langt ut over forventningene - om New Age ikke er virkelig?

Var kanskje de første oppdagerne av nye steder på Jorda sikre på målet? Hadde ikke de frykt når matreserver og vann skrumpet inn og målet uteble? Forskjellen er at vi utforsker den indre verden - de den ytre. Oppdraget vårt er ikke fullført før den ytre verden deler vår oppfatning. Vi er fylt av glede og kjærlighet, men hva med resten av familien? Er reisen verdt innsatsen?  Hva om den ikke står til forventningene? Alene er vi ikke trygge. Vil de andre følge etter? Kan det Nye føles riktig bare for oss? Kan vi gå tilbake til det gamle samfunnet i så fall?

Men - vi er ikke alene. Vi arbeider bare hver for oss og vi tilhører en Bølge av oppvåknende sjeler over hele verden. Denne Bølgen vil skape nytt liv i hele universet.

www.LifeTapestryCreations.com.

Fritt etter:  Brenda Hoffman – You’ re The First Wave – What If No One Follows? – 26 March 2013

Ingen kommentarer: