fredag 22. mars 2013

3d, vår store forfører og lurendreier

3d, vår store forfører og lurendreier, er for utgående og vi summerer opp vår egen situasjon - på en måte.

Vi som har kommet 'levende' over i 2013, må være glad for det.  Det var ikke gitt at vi bare skulle spasere lett og enkelt fra 2012 til 2013!  Dette var en meget avgjørende overgang.  Derfor har de av oss som gikk gjennom nåløyet denne gangen, grunn til å glede seg.  I tillegg har vi mer positivt i vente, men det blir  klart om ikke lenge.

2013 gir oss muligheten til mer læring, og å leve i nået.  Alt skjer i det ene øyeblikket. Det er ikke noe foran og bak.  Det er med hensyn til øyeblikket, vi mennesker må gjøre bruk av illusjonen. Det skyldes illusjonen at vi opplever tida og deler den inn. Siden illusjonen er vårt redskap, så har den en klar misjon.  Uten illusjonen ville livet vært uten magi og fylde.  

Vi prøver å oppleve det tidløse, leve oss inn i øyeblikket.  Det er grensesprengende for vår forståelse, hvis vi greier å ta det inn. Det er ikke lett.  Sannheten treffer oss som en harpun idet den går opp for oss. Sannheten er:  Vi er uten begrensning. Dette er det bare så vanskelig å begripe. 

"Oppstigningsprossen"  dreier seg om gjenkjenning, å begripe og akseptere det vesenet vi er.  Det er verdt å bruke evner på å forstå dette.  Prøv å være i øyeblikket - det ene øyeblikket.  Ingen dato, tid eller andre rammer. Du kan gjerne lukke øynene og sentrere deg inn til ditt senter.  Noe annet er det ikke!

Vi er ubegrenset.  Uansett hva vi tror, så er vi ubegrenset. Vi er i øyeblikket.  Det dreier seg ikke om lengder, tid eller sted, det dreier seg om ett øyeblikk.  Alle er vi sammen i dette øyeblikket.  Vi har mer begrensning å kvitte oss med, før vi forstår dette.  Vi trenger å være omgitt av, og leve i, kjærlighet og harmoni.

Vi er spredt over dimensjonene. Husk at en dimensjon har med forståelse å gjøre, og ikke noe annet. Tid og sted er ikke-eksisterende. Noen land og steder har en befolkning med en bevissthet tilsvarende 5d.  Andre befolkninger eksisterer i 3d, men de fleste har nå avansert til 4d.  Det vil si at menneskene tenker fra hjertet og ikke sinnet.

Underbygges med:  "Earth is about to shut down the 3D habits and energies"  20 March 2013  -  Channeler;  Méline Lafont

Pleiadedolphininfos: Saint Germain ~ At present the Earth is about to shut down the 3D habits and energies in such harmonious way as possible ~ Channeled by Méline Lafont 19/03/2013

Ingen kommentarer: