søndag 24. mars 2013

"Forgive yourselves for what in truth you have not done."

Nyheten om intensivering av energien på Jorda, er godt nytt.  Energien feier over planeten, sier John Smallman,  og alle blir berørt fordi vi er ett.   Det betyr masseoppvåkning blant oss! 

24 mars 2013 av John Smallman


Ingen er glemt, fordi vi alle er En.  Alle har til hensikt å våkne, og alle vil våkne.  Det er vår Fars vilje og også vår egen, så noe annet resultat er ikke mulig.  Ha fokus på de gode nyhetene som blir rapportert, og tillegg det kjærlig energi og entusiasme. Vær oppmerksom på eventuelle dårlige nyheter, men ikke se på dem med angst eller dom, fordi det da blir til dårlig energi.  Send bare kjærlighet og medfølelse for de involverte, uansett hva rollen deres ser ut til å være.

Kjærlig hensikt oppløser frykt og sinne. For å opprettholde en kjærlig hensikt til enhver tid, er den mest positive handlingen å være med i menneskehetens oppvåkning.  Det er din viktigste grunn til å være inkarnert på dette tidspunktet i Jordas historie.  Du har enorm hjelp fra alle oss i de åndelige riker, som har forberedt oss for dette betydningsfulle fremskrittet i Menneskehetens utvikling. Dere er i ferd med å gjenvinne den åndelige arven ved å åpne deres hjerter for den guddommelige kjærligheten rundt dere, og for at dere alle velger å våkne. Du kan ikke ha noen idé om hva dette virkelig betyr, men når du våkner vil alt bli strålende klart for deg.

Det guddommelige feltet av Kjærlighet har alltid omgitt deg, men på grunn av at dere nektet å omfavne kjærligheten helt og fullt, og slippe det som ikke er kjærlighet, har dere effektivt nektet dere fordelene det gir - av fred, glede, overflod, ekstatisk lykke. Dere forsøkte heller å overbevise dere om at konkurrerende utspill av konflikt og svik var hva livet var til for, med de sterkes fortsatte trakassering av de svake. Da dere ble kamuflert som de sterke spillerne var det moro, men når dere spilte de svake, var det katastrofalt.  Dere utviklet en intens følelse av bitterhet og hat, som låste all livsglede og overbeviste dere om at kjærlighet var dårlig og ville alltid resultere i ytterligere svik. Så selv når du var sterk, unngikk lykke, glede og kjærlighet dere fordi dere ikke kunne stole på noen.

Siden slutten av 2012 intensiverte de guddommelige energiene på planeten.  Dette skapte behov for hjertene til selv den mest kjærlighets-motstandsdyktige blant dere. Som dere allerede er blitt fortalt, er forkledninger som har prøvd å skjule Kjærligheten også i oppløsning. Alle levende liv trenger Kjærlighet, tross alt er det alt som eksisterer - ren energi i uendelige variasjoner - så selv de som gjorde sterkest motstand var og er avhengig av den. Dere har oppnådd dette ved å trekke den ut fra alle andre.  Dette kunne  bare gjøres fordi dere også har en kjerne som er skapt av Kjærlighet, som er uforgjengelig, som kan trues, men ved å gjøre det, ved å misbruke makten ble det vakt stor disharmoni, stor nød.

Synet av dette, bevisstheten om denne makten som de sterke tilsynelatende hadde over de svake og forsvarsløse, stimulerte og opphisset dem, men det har også forårsaket dem smerte. De prøvde å lindre det ved å påføre mer smerte og ved å se, og å glede seg over de lidelser dette forårsaket. Det fungerte for en tid, men økningen av personlig lidelse måtte de avvise og fornekte. Deres egen lidelse har nå blitt altfor intens for dem å bære, eller fornekte mer, så de søker å rømme.

Kjærlighet er din natur, det er alles natur, og å påføre smerte eller lidelse gjør vondt. Og selvfølgelig den eneste flukt er gjennom kjærlighet som skremmer dem fordi, vel vitende om hva de har gjort - en tilstand av fornektelse kan ikke vedlikeholdes på ubestemt tid.  De føler seg skamfulle og uverdige av Kjærligheten som stadig tilbys dem av Gud, slik som han har det med å heale skapelsen. Ingen er uverdige hans kjærlighet eller trenger føle seg skamfull fordi disse ukjærlige handlinger og atferd ikke er virkelige og har aldri skjedd, selv om de virker helt ekte.

Deres Far visste hva illusjonen ville føre til, fordi han med sin uendelige intelligens og visdom - vet han alt.  Han ga dere umiddelbart muligheten til å finne veien tilbake til virkeligheten, den ubrytelige forbindelse til hans kjærlighet, til hans lys.  Slik at når spillene ikke lenger fornøyde dere, kunne dere vende tilbake til ham.

Nå tar spillene deg ikke lenger, du har søkt vei hjem, og alt har blitt avslørt for deg. Det er fortsatt motstand på grunn av skyld og skam, og de hindringer må frigis fordi de ikke er i tråd med kjærligheten. De er som illusjonen, uvirkelig.  Bare virkeligheten er kjærlighet, som eksisterer og du ser hva som er uvirkelig - og må kasseres.

Kjærlighet er veien hjem. Dere finner den, åpne hjertene for å motta den ved å godta dere sjøl og alle andre, og ved å tilgi dere og alle andre for det som dere i sannhet ikke har gjort, og kunne aldri gjøre fordi dere er kjærlighet og ingenting annet. Hva du ser og føler som ukjærlig er illusorisk!  Fokus på Kjærlighet som du er, smelte sammen med den, dele den, og erkjenner hvem du virkelig er - alle dere - og vite det, slipper all frykt og angst etter som du jobber deg hjemover hvor din ankomst er uunngåelig.

Din kjærlige bror, Jesus.

Ingen kommentarer: