søndag 10. mars 2013

Lauren C. Gorgo - "Magic in Action" - mars 2013

Kort-kort sammendrag fra Lauren C. Gorgo's melding, "Magic in Action", for mars 2013 - Energetics of New Creation: magic in action.

Mars er et vendepunkt - det er en overgangstid rent energetisk - noe gammelt forsvinner og noe nytt kommer til.  Vi går strake veien inn i vår skjebne, sier Lauren C. Gorgo.  De neste ukene er av spesiell betydning.  

Dager som merker seg spesielt ut, er 20. og 27. mars.  Det er to dager med kodet solenergi, maskuline og feminine frekvenser som spesielt er satt til å bryte våre bånd til dualiteten.  Mye av det nye vil begynne å ta fysisk form allerede i april - mai.

Vår evne til å arbeide med den nye energien, er en del av det nye verktøysettet - for det nye mennesket. De kommende vårjevndøgn kan være spesielle for de sjeler som virkelig ønsker å se sin gudommelighet skinne igjennom.  

Denne passasjen er en stor healing - den nye menneskelige formen i malen av lys. Prosessen har allerede pågått i mange år for de fleste, og er nå inne i sluttfasen. Husk, ingen forvandles til noe nytt eller fremmed - menneskene blir den de egentlig er - i seg sjøl.  

Mange nye åpenbaringer skjer - mange nye evner dukker opp.  Vi går inn i en periode med stor ekspansjon og frihet, noe som vil fortone seg som mirakler for oss.

Lauren C. Gorgo;  ThinkWithYourHeart.com

Ingen kommentarer: