lørdag 30. januar 2010

Vi er Ett - vi Er.

Nå er det tid for å tenke på en annen måte. Nå vet vi bedre enn noen gang. Vi er ikke atskilt. Det er ingen reiser hit og dit og ut i universet. Vi er ikke sendere eller mottakere av kjærlighet. Alt dette er historie. Vi Er Kjærlighet. Vi Er Lys. Vi Er Hel. Vi Er Ett.

Vi har vært og mange er ennå - i illusjonsboblen. Mange opplever det som at vi er atskilt. De tror på det fast og bestemt. Det vi tror, det føler vi. Det vi føler, det opplever vi. Det er sinnets funksjon. Sinnet har vært en stor forfører. En forførende læremester i følelser. Det måtte til. Vi har 'følelsen' av å ha levd et 'rikt' liv.

Vi er ikke atskilt og delt. Vi er Ett og Alt. Vi har drømt mange såkalte tidligere liv. Det er sinnets teaterstykke, så vi skulle lære om følelser. Vi har lekt en tredje dimensjons lek som har vært nyttig for kollektivet. Denne komposisjonen har gitt oss følelsen av hele tiden å være vibrerende, på søken.

Med oppdelingen, atskiltheten, oppsto dualismen og følelsen av hele tiden å tiltrekkes to diametrale punkter. Denne prosessen har holdt oss i ånde i millioner år. Nå spilles sluttsatsen. Nå handler det om å erindre Enheten. Enheten er så langt, innpust og utpust. Vi puster inn lys. Vi sender ut lys. Lys er Bevissthet. Bevissthet er Viten. Viten er Oppvåkning. Oppvåkning er Enhet. Vi ER.

Ingen kommentarer: