lørdag 31. januar 2015

Hvor blir du av ... ?

Så er januar ferdig og hva vil februar by på?  Jeg mener det må være på tide at noe helt spesielt dukker opp snart.  Vi har blitt forespeilet så mye som virkelig har satt fantasien i sving, men nå ser det ut til at det var visst ikke så alvorlig ment likevel. Mye rart er det med menneskene, men å bli lurt på denne siste opplevelsen det synes jeg ikke vi skal bli likevel.

Denne siste opplevelsen som er forespeilet den kunne bli ganske spesiell den, hvis den kan få lov til å vise sitt sanne ansikt.  Er det fordi jordboeren er så fryktsom og pysete at det tas slike hensyn, eller har det kommet andre saker som har lagt seg på tverre akkurat der den nye tida vi venter på - skal komme igjennom.  Jeg håper og tror at ikke noe har lagt seg verken her eller der, slik at det storslåtte vi skulle oppleve får lov til å følge sine like storslåtte planer.

Da er det bare å stålsette seg, ønske det som skal skje hjertelig velkommen til vår planet - den eiendommelige planeten Jorda.  Velkommen skal enhver tilreisende være!  Måtte du snart vise deg!

Tukáte

Ingen kommentarer: