torsdag 22. januar 2015

Historisk rytme

Nå er snart verden ferdig rundvasket og dufter av de beste urter som er å finne under himmelhvelvet.  Støttespillerne fryder seg - nedrivningsgjengen gremmer seg. Endringene er enorme og tankene yngler i den kreative skogen. Dette er klodens eget eventyr, der det er høyt under taket og ellers alt på styr. Lufta er siktet opp til flere ganger, nå virker den lett og luftig og vil holde i evinnelige tider. Ikke visste vi at dette var tilsiktet oss.  Ikke visste vi at dette skulle bli svaret på de endringer vi alle visste ville komme.  Det ble det.

Alle går vi rundt og tenker nyttige, men mest unyttige tanker.  De veier like mye, om de er lyse eller mørke. Vi bruker like mye energi på mengden tanker enten de hever eller tynger. Det våre tanker er fulle av - er vi fulle av.  For det meste illusjon!  Illusjon tenkt som tull og tøys og fyllekalk i sin tilblivningstid, er så absolutt diktet opp og brukt som fylleri gjennom hele den ugjennomtrengelige og lave dimensjonen. Dog - dette er tida for den uunngåelige oppvåkninga, det hører med til den historiske rytmen vi er drevet fram i - i mørke og lys.

Det er ikke tilfeldig at det er vi som er her akkurat nå.  Hvem andre kunne tatt denne vakten?  Jeg bare spør.  Dette er ei vakt som må tas av både jern og fløyel.  Den må jenkes på plass av oppløftende tanker og ditto meldinger.  Av intensivert oppmuntring og full støtte i alle øyeblikk.  Av de små intuitive følelsene, de fløyelsmyke ilingene, de som får deg til å oppføre deg så kjærlig som din livsplan underbygger. De intuitive følelsene og innsiktene som takler livet i illusjonen på en meget befriende måte.  De trekker minnene fram fra glemselen.

Tukáte

Ingen kommentarer: