onsdag 28. juli 2010

Uke 30 - 2010

ThinkWithYourHeart.net

Vi nærmer oss slutten på slutten, sier Lauren. Hun blir fortalt av 'sine' usynlige veiledere, at denne uka er en kraftpakke. Vi går gjennom en kraftig utfordring og forstår vi dette fullt ut, blir det ikke så tungt å være til. Det er en tid med stor rensing. Føl ekspansjonen og friheten i øyeblikket og vit at alt skjer som det skal. Denne uka er en enorm passasje som resulterer i stor ekspansjon kombinert med ferdigstilling av mye halvfabrikata fra fortida. Vi er nå inne i noe som, til forveksling, kan oppleves som en aktivert dødens sone. Det vi er med på likner på en fysisk død som rett før gjenfødsel må strippes for alle følelsesmessige bindinger for å kunne innta den andre siden hvor kjærligheten skal florere. Nå skal vi ha full tilgang til neste nivå med nye muligheter og ferdigheter. Ved dette sjekkpunktet står vi igjen med kun det autentiske og ekte. Den apatien som kanskje føles påtrengende nå, kan være en god beskytter. Vi kan merke en økende evne til stabilitet og at vi fortere sentrerer og gjenoppretter følelsesmessig ro - til tross for intensiteten rundt oss.

Tre viktige krav for å passere med letthet gjennom portalen:

1. Gi slipp, gi slipp, gi slipp ... og gi slipp på litt mer. Alt som holder deg følelsesmessig bundet vil utfordre deg sterkt.

2. Vær tilstede. Tillat deg selv å finne og å holde det mentale rom til å overgi deg hvert øyeblikk. Tenker du vil du bli møtt med store lidelser. Vær i hvert øyeblikk som kommer.

3. La det som er - være uten motstand. Fri deg fra slagg ved å forstå at alt er godt i dette og alle andre øyeblikk. Slipp ansvaret for andre i full forståelse for at deres veg er unik for dem - som din er for deg.

Framfor alt oppfordres vi til å huske, at for å fullføre denne reisen er det bare ett som kreves av oss - full tilstedeværelse i kjærlighet. Det handler om å være; å være fri - å være tydelig - å være tilstede - å være autentisk - å være i kjærlighet.

Slipp frykt, slipp bekymring, slipp skyldfølelse, slipp følelse av manglende evne. Du blir guidet gjennom dette med den største omsorg og beskyttelse, og hvis du elsker deg selv fullt og helt, vil denne inngangsporten åpne seg opp bredere enn himmelen og hilse deg velkommen hjem!

1 kommentar:

An-Magritt sa...

Bare helt nydelig - takk. Vakker ny layout som står til energien.